Haberler

Çaydegirmeni'nde Hıdırellez Şenlikleri

Zonguldak'ın Devrek İlçesine Bağlı Çaydegirmeni Beldesinde Düzenlenen Etkinlikler Davetlilerden Tam Not Aldı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydegirmeni beldesinde düzenlenen etkinlikler davetlilerden tam not aldı.

Çaydegirmeni Hıdrellez Şenlikleri ve Anneler Günü nedeniyle ilk kez gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Düzenlenen etkinliklere Çaydegirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Genel Maden İş Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer, Yol İş Sendika Temsilcisi Yaşar Güneş, Devrek İlçe Emniyet Amiri Murat Çolak, Özbagı Beldesi Belediye Başkanı Bilal Hızarcı, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, "Biz hizmeti devir aldığımızda bu beldenin köyden hiç farkı yoktu. Ancak dört yıldan bu yana çalışmalarımız sonucu beldemizi, sanayinin ve ekonominin merkezi haline getirdik ve inşallah sanatın, Kültürün merkezi haline de getireceğiz her yıl bu etkinlikleri düzenleyerek geleneksel hale getireceğiz" dedi.

Düzenlenen etkinliklerde halk oyunlar, yöresel yemek yarışması, skeçler ve halat çekme yarışı davetlilere neşeli saatler yaşattı.

(FE-ET-Y) 11.05.2008 19:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title