Haberler

Çaycuma Belediyesi Kat Otopark Yapım İhalesini Kazanan İnşaat Firmasıyla Protokol İmzaladı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi belediyesi, kat otopark yapım ihalesini kazanan bir inşaat firmasıyla protokol imzaladı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi belediyesi, kat otopark yapım ihalesini kazanan bir inşaat firmasıyla protokol imzaladı.

İnşaat firması sahibi Bülent Kantarcı ile Çaycuma Belediye başkanı Mithat Gülşen arasında imzalanan protokol sonucu inşaatın yapımına başlanacağı belirtildi. 2013 yılında bitirilmesi hedeflenen kat otopark konusunda, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "İlçemiz gün geçtikçe büyümekte, gelişmekte ve araç sayısı hızla artmaktadır. Bu nedenle kat otopark projemiz aciliyet teşkil eden, en önemli yatırımımızdır.. İhaleyi bir inşaat firması kazandı. 200 araçlık net 2000 metre kare inşaat alanına sahip 6000 metre karelik kat otopark

yapım ihalesi ile ilgili protokol imzaladık 2013 yılında bitirilecek" dedi.

Velioğlu, Yeşiltepe, Gemiciler mahalleleri kısmi kanalizasyon projesini yaklaşık bir buçuk ay önce yüzde 50 hibe kapsamı içinde yüzde 50'si de İller Bankası'ndan kredilendirmek kaydıyla 24 kilometrelik kanalizasyon projesine imza attıklarını dile getiren Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Otopark finansmanını ise bütçemizde 1 buçuk milyon TL ve İller Bankası'ndan 2 milyon TL kredi kullanarak ilçemize bu yatırımı kazandırmış olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şirket sahibi Bülent Kantarcı ise, "Çaycuma'nın ve Belediyenin bu önemli yatırımında birlikte çalışma imkanı bulduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Kendi memleketimize faydalı hem rasyonel hem de işe yarayan bir tesisin yapımında tecrübemiz ve birikimimizle bulunmak bizi de mutlu edecektir" dedi.

Çaycuma Belediyesi tarafından kat otopark yapım ihalesini kazanan Firma

ile protokol imzalanması ve inşaatına başlanılacak olmasını memnunlukla karşılayan

ve Belediye yetkililerini kutlayan vatandaşlar, "Bu işte büyük emek harcayan çalışkan ve başarılı Belediye Başkanımız Mithat Gülşen ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dediler. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaycuma Belediyesi Bülent Kantarcı Mithat Gülşen Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title