Haberler

Çay Davetini Geri Çevirmeyen Başbakan

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçiş güzergahına 'Sayın Başbakanımız sizi çaya bekliyoruz' yazılı pankart asan taksicileri ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’nin açılışını yaptıktan sonra Beşiktaş Çırağan Caddesi üzerinde bulunan Çırağan Taksi Durağı’na uğradı. Taksiciler, Erdoğan gelmeden önce cadde üzerindeki iki direk arasına “Sayın Başbakanımız sizi çaya bekliyoruz” yazılı pankart astı. Erdoğan gelmeden önce bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Açılışın ardından camiden ayrılan Erdoğan, taksi durağına geldi. Erdoğan’ın gelişi sırasında taksiciler ve vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Kendisini bekleyen taksicilerle tokalaşan Erdoğan, ardından taksi durağına girdi. Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da Erdoğan’a eşlik etti. Çayını içtikten sonra taksicilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Erdoğan, daha sonra Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne geçti.

Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili bilgi veren eski komşusu taksici Ömer Salih, “Başbakanımızı çaya davet ettik. Durağımızla ilgili bilgi verdik. Kadir Bey’i çağırıp, bilgi verdi. Güzel bir seyyar durak yapacak, onun bilgisini verdi. Seçimlerle ilgili bir şey sormadık. Sağlığını sorduk. ’Sağlığım çok iyi dedi, teşekkür etti” dedi.

DOĞAN CAN CESUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Beşiktaş Mecidiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title