Haberler

Çatalca Belediyesi Yılın İlk Meclisini Yaptı

Çatalca Belediyesi Meclisinin 2012 yılındaki ilk toplantısı önceki gün yapıldı.

18 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında 8, 9, 10, 11, 12 ve 13 numaralı gündem maddeleri oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Gündemin 3. maddesinde ise Denetim Komisyonu üyeliği için gizli oylama yapıldı. Oylama sonucunda Ahmet Doğruel, Eser Gür, Raşit Erbil, Ali Erarslan ve İsmail Sevinç denetim komisyonu üyeliğine seçildi. Meclis toplantısının diğer gündem maddeleri de oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin son maddesi ise İTO Çok Programlı Lisesi önündeki caddenin isminin değiştirilmesiydi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde vefat ederek, binleri yasa boğan İTO Çok Programlı Lisesi Müdür Başyardımcısı Öğretmen Nevzat Tekin'in isminin yaşatılması için ismi Erler Caddesi olarak kullanılan caddenin Ziya Altınoğlu Stadyumundan, Şair Necmettin Halil Onan Bulvarına kadar olan kısmının Öğretmen Nevzat Tekin olarak değiştirilmesi için oylama yapıldı. Bu gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi ve cadde, sokak isimlerinin değiştirilmesi hakkındaki kanunlar gereği İBB Meclisine gönderildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Sevinç Çatalca Erbil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title