Haberler

Canlı Yayında Tartıştılar!

Akşam Keyfi'ne Canlı Telefon Bağlantısıyla Katılan Ünlü Oyuncu Faruk Peker, Akşam Keyfi'nin Bugünkü Konuğu Banu Alkan'ı Açık Bir Dille Eleştirdi..

AKŞAM KEYFİ'NE CANLI TELEFON BAĞLANTISIYLA KATILAN ÜNLÜ OYUNCU FARUK PEKER, AKŞAM KEYFİ'NİN BUGÜNKÜ KONUĞU BANU ALKAN'I AÇIK BİR DİLLE ELEŞTİRDİ..

Eski Türk filmlerinde Banu Alkan'la birlikte rol alan ünlü oyuncu Faruk Peker, Banu Alkan hakkında '80'lerde oynadığımız filmlerde çevremizden hep Banu Alkan'ın seksiliği ve güzelliği hakkında yorumlar aldık. Ben altı seneliğine Amerika'ya gitmiştim ama döndüğümde Banu Alkan yine aynıydı. Kendine hiçbir şey katmamış. Seksiliğinin yanına biraz da oyunculuk katsaydı keşke. Bu benim nacizane görüşümdür.' deyince Banu Alkan'ın cevabı sert oldu: 'Faruk Peker'i ben keşfettim. Benimle oynamasını ben sağladım. Ama insanlara yumuşak olunca herhalde herkes 'saf mı bu kadın?' deyip yerli yersiz konuşuyor. Onu keşfeden benim ama dediklerine bakınız!' Faruk Peker, Amerika'dan döndükten sonra Banu Alkan'la hiçbir projede yer almama kararı aldığını söyleyince Afrodit, 'İnşallah ömür boyu bir filmde oynamayız!' dedi..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title