Haberler

Çankırı'dan Kısa Kısa

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin yeni dekanı Prof.Dr.Alaybey Karoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin yeni dekanı Prof. Dr. Alaybey Karoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti.

Dinç, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, sanatsal faaliyetlerin belediye çalışmaları arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, ellerinden geldiğince sanatın ve sanatçının yanında olduklarını söyledi.

Karoğlu ise Çankırı Belediyesi'nin sanata verdiği önemi ve desteği takdir ettiklerini vurgulayarak, "Çankırı'da bu alanda önemli bir potansiyel mevcut. Fakat maalesef Çankırılılar bunun çok da farkında değil. Ama el birliğiyle buradaki cevherleri ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Karoğlu, Dinç'e seramikten yapılmış semazen biblosu hediye etti.

-Peta Konağı ÇAYASAD'A tahsis edildi-

Çankırı Valiliği ile Çankırı Yazarlar ve Sanatçılar Derneği (ÇAYASAD) arasında Peta Konağı için "Ortak Hizmet Protokolü" imzalandı.

Valilik toplantı salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Vali Vahdettin Özcan, ÇAYASAD Başkanı Murat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Özcan, törende yaptığı konuşmada, protokolle Peta Konağı'nın ÇAYASAD'a tahsis edileceğini belirterek, amaçlarının Çankırı'da kültür ve sanat faaliyetlerinin gerçekleşmesi olduğunu ifade etti.

Peta konağının restorasyon çalışmaları için 350 bin lira para harcandığını belirten Özcan, "Güzel ve teknik bir çalışma oldu. Bu bir hizmet sözleşmesidir. Herhangi bir kira falan söz konusu değildir" diye konuştu.

Murat Yıldırım ise, protokol dolayısıyla Vali Özcan'a teşekkür ederek,

"Geldiğimiz bu noktada çok gururluyuz. Bize verilen bu destekler, ilerleyen zamanlarda yapacağımız etkinlikler için bize daha da güç verdi" dedi.

Yıldırım, konağın ismini ÇAYASAD Sanat Evi koyduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Muhabir: Özgür Alantor

Yayıncı: Sinan Özmüş - ÇANKIRI

Kaynak: AA / Yerel

Karatekin Üniversitesi Vahdettin Özcan İrfan Dinç Çankırı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title