Haberler

Çanakkale'de Atatürk Albümleri Tezhip ve Minyatür Sergisi Açıldı

Çanakkale'de Yazar ve Sanatçı Evi'nde "Atatürk Albümleri Tezhip ve Minyatür Sergisi" açıldı.

Çanakkale'de Yazar ve Sanatçı Evi'nde "Atatürk Albümleri Tezhip ve Minyatür Sergisi" açıldı.

İzmir'de faaliyet gösteren, Rengahenk Tezhip ve Minyatür Atölyesi en seçkin eserleriyle Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nde sanatseverlerle buluştu.

Eğitmenliğini Öğretim Görevlisi Füsun Sivri ve Asistanı Sezen Okur'un yaptığı Rengahenk Grubu, Geleneksel Türk Süsleme Sanatlarından tezhip ve minyatürü yaşatmayı hedefliyor. Öğretim Görevlisi Füsun Sivri yaptıkları çalışmaların büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Atölyede gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde, geleneksel malzeme ve çizim kurallarını uyguluyoruz. 12. yılını dolduran Rengahenk Grubu olarak bugüne kadar İzmir, Bursa, Antalya, Salihli, Urla, Ankara, Aydın ve Eskişehir gibi birçok ilde sergi açarak eserlerimizi sanatseverlerin beğenisine sunduk" dedi.

Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer'in de katılımı ile Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nde açılan sergi 31 tarihleri arasında sanatseverler tarafından gezilebilecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title