Haberler

Çanakkale: Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Temiz'in Basın Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çanakkale İl Başkanı Haluk Cihat Temiz, yeni yönetim olarak Çanakkale'ye en iyi hizmeti vermek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, doktor olan ağabeyi İsmail Temiz'in Sağlık İl Müdürü yapılacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çanakkale İl Başkanı Haluk Cihat Temiz, yeni yönetim olarak Çanakkale'ye en iyi hizmeti vermek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, doktor olan ağabeyi İsmail Temiz'in Sağlık İl Müdürü yapılacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Haluk Cihat Temiz, 4 Haziran 2006'da yapılan seçimin ardından ekibiyle birlikte il başkanlığına seçildiğini belirterek, "AK Parti olarak Çanakkale'ye en iyi hizmeti vermek için görevi arkadaşlarımızdan devraldık. Bu bir bayrak yarışıdır. Onların bıraktığı yerden AK Parti'yi daha iyi yerlere götürmek için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Temiz, AK Parti Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere'nin önceki gün Antalya'da Başbakan'a sunduğu 9 maddelik teklif paketinde yer alan "Parti teşkilatlarının giderek radikalleştiği" şeklindeki ifadelere şaşırdığını ifade ederek, "Ben bunu kesinlikte kabul etmiyorum. Sayın milletvekilimiz böyle bir şeyi nasıl söylemiş onu da anlayamıyorum. Bakınız yeni seçim yaptık ve yeni yönetim kurulumuzda birçok arkadaşımız yeni yönetime girdi. Radikalleşme böyle mi oluyor? Kendisi Çanakkale'ye geldiğinde bizzat onunda görüşüp bu açıklamayı niçin yaptığını soracağım" diye konuştu.

Temiz, il başkanı seçilmesinin ardından "Ağabeyi Doktor İsmail Temiz'in Sağlık İl Müdürü yapılacağı" söylentileriyle ilgili soru üzerine, "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Ağabeyim 2 kez SSK'da başhekimlik görevi yaptı. İki hastane birleştikten sonra da bu görevinden ayrıldı. Ağabeyimin il müdürü olması konusunda da bana kesinlikle bir talep gelmedi. Böyle bir şey de zaten olamaz. Şu an bulunduğum konumda böyle bir şeyin yapılması da bize yakışmaz. Ben şunun iyi bilinmesini istiyorum. Bir kurumun başındaki kişi işini iyi yapıyorsa o görevine devam eder. Kesinlikle o kurumdaki kişinin yerinin değiştirilmesi mümkün değildir. Ancak kurumun başında yer alan kişi bize ayak uyduramıyorsa, sürekli oradan şikayetler geliyorsa ve sıkıntı varsa hiç kızmasınlar ama onunla çalışamayız. Onun yerine o işi daha iyi yapan kişinin gelmesinden yana oluruz. Şu anda bazı kurumlarda böyle müdürler var. Onlarda kendilerini bize uyduramazlarsa yerlerine yenileri gelir" şeklinde konuştu.

Temiz, AK Parti'li iki milletvekili arasında zaman zaman bazı tartışmaların yaşanmasının basına yansımanı da doğru bulmadığını belirterek, "Milletvekillerimiz arasında bu tür durumların olduğuna inanmıyorum. Ancak zaman zaman basında bu tür haberler çıkıyor. Tabii ki bu tür haberlerin çıkması bizleri üzüyor. Milletvekillerimizin her ikisiyle Çanakkale'de bir toplantı yapacağız. Bu tür tartışmalar varsa bile bunu kendi aramızda, aile içinde halletmemiz lazım. Bunun dışarıya, basına sızmaması gerekir. Bununda yapılacağına inanıyorum" dedi.

SSK ve Devlet Hastaneleri'nin birleşmesinin ardından hastanelerde uzun kuyrukların oluşması sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu konularının hatırlatılması üzerine ise Temiz, şunları söyledi:

"Halen bir geçiş sürecindeyiz. Kuyruklar şu an için olabiliyor. Çanakkale Devlet Hastanesi'nin acil servis girişini 500 milyar liralık bir harcamayla genişleteceğiz. Bunun ardından hastanemizin yükü biraz daha hafifleyecek. Tabii kuyruklar bitmeyecek, ama azalacak. Bunun için her türlü çalışma yapılacak."

Toplantıda konuşan AK Parti Basın ve Medya Sorumlusu Mahmut Akkuş ise, AK Parti İl Teşkilatı'nın 4 Haziran'da yapılan seçimin ardından yeniden yapılandığını kaydederek, "AK Parti İl Teşkilatı olarak bizler yerel konulara ağırlık veriyoruz. Yaptığımız çalışmaların yerel bazda en iyi şekilde tanıtımını yapmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. 2007 seçimlerine kadar Çanakkale'de suyu ve elektriği olmayan hiçbir köyümüz kalmayacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title