Haberler

Çanakale: Ak Parti'ye Çanakkale'de Pastalı Kutlama

AK Parti'nin 5. kuruluş yıldönümü Çanakkale'de pasta kesilerek kutlandı. Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, siyasete kalite getirdiklerini belirterek, "Partimiz sayesinde Türkiye uçurumun kenarından döndü" dedi.

AK Parti'nin 5. kuruluş yıldönümü Çanakkale'de pasta kesilerek kutlandı. Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, siyasete kalite getirdiklerini belirterek, "Partimiz sayesinde Türkiye uçurumun kenarından döndü" dedi.

Kutlamalara sabah Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlandı. Ardından partililer, Halk Bahçesi'nde düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Haluk Cihat Temiz, AK Parti'nin 5. kuruluş yıldönümünde bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Milletin sandığa yansıyan iradesiyle 3,5 yılı aşkın bir süredir ilkelerinden ve hedeflerinden taviz vermeden iktidar görevini yürüten AK Parti, tarihi başarılara imza attı. Siyaset, kaybedilmiş güvenini AK parti ile yeniden kazandı. AK Parti iktidarı ile birlikte yolsuzluklara set çekildi. Milletimizin alın terini çalanlar hesap vermeye başladı. Devletin kaynaklarına ve milletimizin lokmasına göz diken hortumcuların hortumları kesildi. Sağlanan istikrar ve güven ortamıyla birlikte ekonomik göstergelerde tarihi ve rekor iyileşmeler elde edildi. Türkiye'de 35 yıl boyunca bir neslin adeta kabusu haline gelen enflasyon, ilk kez AK Parti iktidarı ile tek haneli rakamlara geriledi" dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş de yaptığı konuşmada AK Parti'nin 5. kuruluş yıldönümü kutlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Türkiye 5 yıl önce uçurumun kanarındaydı. AK Parti Türkiye'yi uçurumun kenarından kurtardı. En önemlisi Ak Parti Türkiye'de siyasete kalite getirdi. Türkiye'de siyaseti toplumsal anlamda yapan AK parti, bu sebeple dikkatleri üzerine çekiyor. AK parti siyaseti kişisel anlamda değil, toplumsal anlamda yapıyor. Yapılan son anketlerde AK Parti'nin oy oranlarını aynen koruduğu görülüyor. Bizlerin amacı, bu oy oranını daha da arttırmak olacak. Bunun için de teşkilatlarımıza çok iş düşüyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise AK Parti'nin 5. kuruluş yıldönümü pastası kesildi. Partililerle birlikte pastayı kesen Milletvekili Mehmet Daniş ise ilk dilimi basın mensuplarına bizzat kendisi ikram ederken, pasta kesiminin ardından daha önce düzenlenen turnuvada dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

Bu arada kutlamaya katılmayan AK Parti Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere'nin ise İstanbul'daki törenlere katıldığı açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title