Haberler

Buz Gibi Suda Antrenman

Kano Milli Takımı Sporcuları, Artvin'in Yusufeli İlçesi'ndeki Antrenmanlarını Zor Koşullarda Sürdürüyor

KANO Milli Takımı sporcuları, Artvin'in Yusufeli İlçesi'ndeki antrenmanlarını zor koşullarda sürdürüyor. Çoruh Nehri'nin buz gibi sularında antrenman yapan genç sporcular, ısınmak için de nehir kenarında ateş yakıyor. Sporcuların antrenman yaptığı Çoruh Nehri'nin kenarındaki buz parçaları da dikkat çekiyor.

Yusufeli Turizm, Doğa ve Su Sporları Kulübü bünyesindeki kano ve rafting takımında yer alan ayrıca milli takımda da Türkiye'yi temsil eden genç sporcular, antrenmanlarını oldukça zor koşullarda sürdürüyor. Bölgede hava sıcaklığının zaman zaman 0 dereceye kadar düşmesine rağmen antrenmanlarını aksatmayan Gençler Türkiye Şampiyonu Anıl Acar, Büyükler Türkiye Şampiyonu Oktay Alkan, Büyükler Türkiye ikincisi Uğur Polat, Yıldızlar Türkiye ikincisi Emre Yılmaz ve Yıldızlar Türkiye üçüncüsü Mustafa Untöken, antrenman aralarında Çoruh Nehri kenarında yakılan ateşte ısınıyor ve çalışmalarına devam ediyor.

Yusufeli Turizm, Doğa ve Su Sporları Kulübü Başkanı Birol Alkan, hava şartlarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, 'Amacımız kulübümüzün faaliyet gösterdiği tüm branşlarda başarılı olmak, milli takıma sporcu vermek. Birçok sporcumuz milli takımda yer buluyor ve başarılı sonuçlar alıyor. Maddi imkansızlıklar içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İsteğimiz bize destek verilmesi. En azından çalışma koşulları bakımından daha iyi seviyede olmayı diliyoruzö dedi.

Kanolarıyla Çoruh'un soğuk sularında antrenman yapan sporcular da amaçlarının Türkiye'yi dünya şampiyonası ve olimpiyatlarda temsil etmek olduğunu dile getirerek, kendilerine destek olunmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Spor Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title