Haberler

Büyükşehir´Den Bir Spor Salonu Daha

Güncelleme:

Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönemde yapılan 102 spor tesisi arasında yer alan Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Temel hedeflerimizden bir tanesi; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sporla iç içe, sağlıklı bir nesil olarak en iyi şekilde yetişmesidir. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Barbaros Mahallesi´nde bulunan spor salonunun açılış törenine; Başkan Altepe´nin yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yeni Sölöz Belediye Başkanı Güngör Özhan, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, Okul Müdürü Ayhan Akbulut, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa´nın her alanda gelişmesi, özellikle de geleceğin teminatı olan çocukların en iyi şekilde yetişmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Altepe, yeni neslin daha donanımlı ve sporcu bireylerden oluşması için eğitim kurumlarının her zaman yanında olduklarını söyledi. Yasal zorunlulukları bulunmamasına rağmen hedeflenen doğrultuda eğitim kurumlarının tüm eksikliklerini gidermek için çalıştıklarını, sadece bu dönemde 102 spor tesisini hizmete aldıklarını vurgulayan Başkan Altepe, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu da bu 102 spor tesisi arasında bulunuyor. İnşallah bu tesis sayesinde çocuklarımız, spor aktivitelerini daha nitelikli bir şekilde yapabilecek. Tesisten sadece çocuklarımız faydalanmayacak. Erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına 7´den 70´e herkes, sağlıklı bir gelecek adına bu tesisleri kullanabilecek. Emeği geçen herkese, destek veren Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar´a, İl Milli Eğitim ve okul müdürlüklerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

İnşaatına geçen yıl başlanan tesisin kapasitesine ilişkin bilgiler veren Başkan Altepe, 850 metrekare alana tek katlı olarak inşa edilen tesiste kadın-erkek öğretmen ve öğrenci soyunma odaları, tuvaletler, basketbol ve voleybol sahaları bulunduğunu ifade etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa´nın son dönemde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Osmangazi ve diğer ilçe belediyelerinin hizmetleriyle kabuk değiştirdiğini söyledi. Sadece belediye hizmetleriyle yetinmediklerini, vatandaşın her türlü talebine karşılık vermeye çalıştıklarını belirten Dündar, "Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okulu Spor Salonu, bu anlayışın en yeni ve en güzel örneğidir. Daha 1.5 ay önce bu okulun ana sınıflarını açtık. Bugün de spor tesisinin açılışını yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, Bursa´da eğitim sistemine sağladığı katkılar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye teşekkür etti. Başkan Altepe´nin bugüne kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün hiçbir talebine olumsuz karşılık vermediğini, aksine eğitim sisteminin gelişmesi adına yapılacak çalışmalar için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiğine değinen Bilici, "Bugüne kadar yaptığımız, gerek sportif gerekse kültürel tüm faaliyetlerde Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sayın Recep Altepe´nin katkıları vardır" şeklinde konuştu.

Demirtaş Tarık Çevikel İlköğretim Okul Müdürü Ayhan Akbulut, kazandırılan spor tesisi nedeniyle Başkan Altepe´ye teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından Okul Müdürü Ayhan Akbulut, günün anısına Başkan Altepe´ye okulun öğrencileriyle birlikte çiçek takdim etti. Spor tesisinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Altepe ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, basketbol potasında deneme atışları yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Bilici Mustafa Dündar Recep Altepe Osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title