Haberler

Bursa Kent Konseyi İle İnegöl Dayanışması

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Tahsin Bulut, 15 yıldır Bursa'da hayata geçirdikleri projeler ile Bursa Kent Konseyinin çalışmaları hakkında tecrübelerini İnegöl Kent Konseyi üyeleri ile paylaştı.

Türkiye'nin ilk Kent Konseyi'nin 1989 yılında Çanakkale'de kurulduğunu, ardından 1994 yılında Aliağa, 1995 yılında da Yerel Gündem 21 ismiyle Bursa'da çalışmalara başlandığını ifade eden Bulut, çocuklar, gençler, kadınlar ve engelliler meclisi olarak 4 meclis ile birçok çalışma grupları ile Bursa Kent Müzesinin birçok projeye imza attığını söyledi.

Kent Konseylerine belediyelerin ayni ve nakdi yardımlarda bulunabildiklerini aktaran Bulut " Belediyeler bu konuda çok önemli. Eğer isterlerse her konuda her türlü desteği verebilirler. İsterlerse de Kent Konseyinin çalışmalarını kısıtlayabilirler. Bunun için Belediye Başkanı ile çatışan değil, uzlaşan bir yapı içerisinde olmak da fayda vardır."şeklinde konuştu.

"İSTEK VE HEYECANIMIZI KAYBETMEMELİYİZ"

İnegöl Kent Müzesinde yapılan Toplantıda konuşan İnegöl Konsey Başkanı Burhan Alıcı Kent Konseyi'nin kuruluş süreci ile ilgili bilgiler vererek "İlk genel kurulumuzu 2009 Aralık ayı içerinde yaptık. Artık konuşmaktan öte icraatına da bundan sonra başlayalım dedik. Kent konseyi olarak bizler bir şey yapamazsak, konuşup konuşup aynı yerde sayarsak ne motivasyonumuz kalır, ne heyecanımız kalır ve kısa sürede de adı kalır ama varlığı kalmaz, çalışacak kimseyi bulamayız. Bir şeyler yapalım ki motivasyonumuz bozulmasın, heyecanımız bozulmasın."ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title