Haberler

Bursa - Ekgölümüne Neden Olan Cihazı Dedesi Doğum Gününde Almış

Mp3 Çaları Dinlerken Elektrik Akımına Kapılarak Ölen 15 Yaşındaki Kübra Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

MP3 ÇALARI DİNLERKEN ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK ÖLEN 15 YAŞINDAKİ KÜBRA GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

BALIKESİR'in Manyas İlçesi'nde önceki gece mp3 çalar dinlerken elektrik akımına kapılarak öldüğü bildirilen 15 yaşındaki lise öğrencisi Kübra Nur Aydıner, Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Koşuboğazı Köyü'nde toprağa verildi. Kübra Nur'a mp3 çaları doğum günü hediyesi olarak aldığı söyleyen dedesi Mehmet Süzen, "Cihazla çok fazla oynuyordu elinden düşürmüyordu. Çok hassas olduğu için üzülmesin diye fazla oynama diyemedim" diye konuştu.

Okulların kapanmasıyla birlikte tatilini geçirmek üzere geldiği Manyas İlçesi'nin Çamlık Köyü'ndeki dedesi Mehmet Süzen'in evinde önceki gece mp3 çalar dinlerken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren Bursa Anadolu Lisesi ikinci sınıf öğrencisi Kübra Nur Aydıner'in cenazesi, toprağa verilmek üzere bugün Mustafakemalpaşa İlçesi'nin Koşuboğazı Köyü'ne getirildi.

Uludağ Üniversitesi'nde memur olarak çalışan Baba Mehmet Emin Aydıner (50), anne Melek Aydıner (42) ve Kübra Nur'dan 3 yaş büyük olan ağabeyi Ahmet Seyfi Aydıner gözyaşları içinde talihsiz Kübra'nın tabuta sarıldılar. Kübra Nur'un cenazesi Koşuboğazı Camii'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Acılı anne ve baba konuşmazken olayın yaşandığı evin sahibi Kübra Nur'un dedesi Mehmet Süzen, torununun ölümüne neden olan olaya hala inanamadığını söyledi. MP3 çaları 8 Şubat'ta Kübra Nur'a doğum günü hediyesi olarak Bursa'daki bir mağazadan (MEDİAMARK) aldığını belirten Süzen, "Torunum ilk kez tatilini geçirmek üzere evimize gelmişti. Diğer torumum Fatmagül Süzen laptopla oynarken, Kübra Nur kulaklık takıp dinliyormuş. Gece 00.30 sıralarında Fatmagül koşarak yanıma geldi. 'Kübra Nur'a bir şeyler oldu. Çabuk gelin' dedi. Odaya girdiğimizde yüz üstü yatıyordu. Kulağında kulaklık vardı. Fatmagül'e ne olduğunu sorduğumda 'sadece çığlık atıp yere düştü' dedi. Baygınlık geçirdiğini zan ettim. 112 Acil Servisi arayarak ambulans istedim. Ambulansla gelen hemşire nabzının zayıf olduğunu söyledi. Buradayken yaşıyordu. Hastaneye götürdüğümüzde vücudundan yanık kokusu geliyordu. Muayene eden doktorlar el ve ayaklarında elektrik çarpmasından kaynaklanan yanık izleri olduğunu söylediler. Daha sonra jandarma mp3 çalar ve laptopa el koydu. Kübra Nur, mp3 çaları elinden düşürmezdi. çok hassas olduğu için üzülmesin diye fazla oynama diyemedim" diye konuştu.

Bu arada olayla ilgili soruşturmayı yürüten Manyas Cumhuriyet Savcılığı yetkilileri, laptop ve mp3 çaların incelemeye alındığını belirterek, "Laptop elektriğe bağlı, mp3 çalar da laptopa. Ara kablo ve laptopta yanık izi yok. Ancak mp3 çalar yanmış ve elektrik çarpması sonucu kız hayatını kaybetmiş. Cihazın fazla elektrik emdiğinden şüphe ediliyor. Ancak bunlar teknik inceleme sonucu ortaya çıkacak. Soruşturma sonunda gerekirse mp3'ü imal eden firma hakkında dava açılabilir." diye konuştular.

Öte yandan Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopside talihsiz çocuğun elektrik akımına kapılarak öldüğü el ve ayak parmaklarında da yanıklar tesbit edildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title