Haberler

Burhaniye Tariş'de Sevilen Çaycı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 76 nolu Zeytin ve zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi'nde (Tariş) görevli Hasan Can, yönetim kurulu üyeleri ve ortakların takdirini kazandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 76 nolu Zeytin ve zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi'nde ( Tariş ) görevli Hasan Can, yönetim kurulu üyeleri ve ortakların takdirini kazandı.

Tariş'in çay ocağında görev yapan 28 yaşındaki Can'ın Düdüklü Suyu ile hazırladığı çay çok beğenildi. İlçede bin 700 ortaklı Tariş kooperatifinde görev yapan Hasan Can, gülen yüzü ve hizmetiyle takdir topladı. Tariş'e işi düşen tüm ortaklara çay getiren 2 çocuk babası Hasan Can, işini severek yaptığını söyledi. Hasan Can'ın sevilen bir kişi olduğunu bildiren yönetim kurulu üyesi Kenan Çoban, "Çaycılığın yanı sıra bir çok işe yardımcı oluyor. Kendisini bizde ortaklar da seviyor" dedi. Can'ın titiz bir insan olduğunu bildiren Mehmet Budak da, teşekkür etti. Müdür Emrah Öztürk, de ortaklardan Hasan Can'ın elinden çay içmedik insan olmadığını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Tariş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title