Haberler

    Burhan Kuzu'dan Şoke Eden "İdari Anlamda Hukuk Devleti Değiliz" Açıklaması!

    CNN Türk ekranında yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk olan AKP'li Burhan Kuzu izleyenleri şoke eden bir açıklama yaptı.

    CNN Türk ekranında yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk olan AKP'li Burhan Kuzu izleyenleri şoke eden bir açıklama yaptı. Burhan Kuzu'nun; "Yargıcın herhangi bir makam tarafından atanması o makama teslim olması ve onun emrine girmesi anlamına gelmez" şeklindeki görüşünü yorumlayan CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek; " Eğer hukuk devletiyseniz evet Sayın Kuzu'nun dediğine katılırım" şeklinde yorumladı. Ardından Ahmet Hakan'ın, "Hukuk devleti değil miyiz?" şeklindeki sorusuna CHP'li vekil Muharrem Erkek; "Değiliz tabi" şeklinde cevap verirken Burhan Kuzu ise; "Belki idari anlamda yok ama öyle demeyelim" şeklinde bir cevap vererek izleyenleri şoke etti.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Muharrem Erkek Burhan Kuzu Çanakkale Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title