Haberler

Burcu'ya Set Sonrası Müdahale

Güncelleme:

Tamer Karadağlı; diziye yeni katılan Burcu Esmersoy'a takıldı: "Set bitsin, göbek dekoltesine de müdahale edeceğim."

atv'de yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' kadrosuna dahil olan ve dizide 'Meltem'in yurt dışından gelen kuzeni 'Aylin'i oynayacak olan Burcu Esmersoy ; setin ilk günü heyecanlı anlar yaşadı. Dizinin başrol oyuncularından Pınar Altuğ'un çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen sunucu; 'Aylin'in, Tamer Karadağlı'nın oynadığı 'Haluk'u zorlayacağını belirtti.

VAY HALİNE!

Pınar Altuğ ise rol arkadaşıyla ilgili "Biz Burcu'yla birlikte büyüdük. Sonra herkesin yolları ayrıldı. Arada sırada görüşüyorduk ama bu kadar bir araya gelmemiştik" dedi. Çekimin ilk günü üçlü arasında esprili diyaloglar da yaşandı. Tamer Karadağlı "Yanmış bir adamım. 'Haluk'un vay haline" deyince, Pınar Altuğ araya girdi: "Aylin' yurt dışında yaşadığı için kültürümüzle uyuşamayacak. 'Haluk'un Türk adetlerine ne kadar bağlı olduğu düşünülürse, asıl vay 'Meltem'in haline" dedi. Karadağlı; göbeğini açıkta bırakan tişörtle sete gelen Esmersoy'a takıldı. "Dizide 'Haluk', 'Aylin'in kıyafetlerine karışacak. Bugün göbek açık, çekimden sonra da müdahale edeceğim. Sadece 'Haluk' karışacak sanıyor. Olacaklardan haberi yok." Esmersoy'un oynadığı ilk bölüm önümüzdeki hafta yayınlanacak.

BİZDEN KIZ ALMAK ZOR

'Çocuklar Duymasın'ın yeni oyuncusu Burcu Esmersoy, "Beni de evlendirirsiniz inşallah" dye espri yapınca, dizinin taş fırın erkeği Tamer Karadağlı sözü kısa kesti: "Bizden kız almak öyle kolay değildir. Sen de artık bu aileden sayılırsın. Seni biraz zor veririz!"

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tamer Karadağlı Burcu Esmersoy Pınar Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title