Haberler

Bunalımına Ayak Uyduramam

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'ın, Kendisine Yönelik Eleştirilerine, "Herhangi Bir Polemiğe Girmek İstemiyorum, Dolayısıyla Sözlerini de Ciddiye Almıyorum. Çünkü, Başbakanın Bunalımlarına Ayak Uydurma Niyetinde Değilim" Sözleriyle Karşılık Verdi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan’ın, kendisine yönelik eleştirilerine, "Herhangi bir polemiğe girmek istemiyorum, dolayısıyla sözlerini de ciddiye almıyorum. Çünkü, Başbakanın bunalımlarına ayak uydurma niyetinde değilim" sözleriyle karşılık verdi.

Özel Alpay Tarhan Eğitim Kurumları’nda Atatürk’ün ölümünün 69. yıldönümü nedeniyle düzenlenen bir programa katılan Baykal, "Siyasi gerilimi yüksek bir ortamdan geçiyoruz, Bu ortamda herkesin mali ilişkilerini, ülkenin siyasi çıkarlarıyla çelişir olmaktan çıkarma sorumluluğu vardır. Bu konulardaki yeni gelişmeleri şimdi gündeme getirmek doğru değil ama Sayın Başbakan ilgilenirse birlikte bir konuşuruz bunları. Türkiye’ye anlatacağımız çok ciddi şeyler var" dedi.

Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Milletvekili dokunulmazlıklarının iki aşamalı olarak kaldırılması" önerisiyle ilgili olarak ise "Bütün milletvekillerinin dokunulmazlıklarını derhal kaldıralım herkes hesabını mahkemede versin. ’Şu dosyayı ayıklayalım, bunu tutalım, öbürünü tutmayalım...’ Bu, bizim işimiz değil, doğru değil" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title