Haberler

Buca Sokak Şenlikleri'nde Coşkulu Final

23 Nisan'da çocukların balonları gökyüzüne bırakmasıyla sonlandı.

Buca Belediyesi'nin Oyun Sokağı Projesi etkinlikleri

23 Nisan'da çocukların balonları gökyüzüne bırakmasıyla sonlandı. Başkan Ercan Tatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarla kutladı.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, eşi Oya Tatı, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlikte çocuklar, Çevik Bir Meydanı'ndan Belediye Binası önüne kadar kortej yürüyüşü yaptı. Yöneliş Koleji Bandosu'nun eşlik ettiği yürüyüşe Bayındır, Canım Annem, Çakabey, Çalışır, Deniz Yıldızı, Ege Çocuk Dünyası İlk Atılım, Kız Meslek Lisesi, Maci Dünya, Şendil, Şirinler ve Koşan Adımlar Anaokulu öğrencileri katıldı. Çocuklar, belediye binası önünde halk oyunları gösterileri, marşlar ve şarkılar eşliğinde eğlendi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, geleceğin güvencesi olan çocukların yarın ülkenin yönetimini ele alacaklarını anımsatırken, "Mustafa Kemal Atatürk'ün 92 yıl önce kurduğu Cumhuriyet'i emanet ettiği çocuklarımız bu bilinçle Türkiye'yi geleceğe taşıyacaklar. Bizlerin sorumluluğu çok büyük güçlüklerle kurulan Cumhuriyet bilincini çocuklarımıza vermek" dedi.

KENDİ OKULUNA İLGİ GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİ

Öte yandan, Bayram nedeniyle Buca Belediye Başkanı'nın koltuğunu devralan Mehmet Emin Yurdakul İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Aslı Aydoğan, iki yardımcısını da beraberinde getirdi. Müdür Alparslan Özer, öğretmenler Serap Karadağ Akbaş, Selma Ergenç ve Serdar Çağıran ile birlikte gelen temsili Buca Belediye Başkanı Aslı Aydoğan, okulların ihtiyaçlarına öncelik vereceğini belirtirken, ilk olarak kendi okulundaki acil ihtiyaçların giderilmesini istedi. Ercan Tatı, Küçük Başkan'a okuluna bu hafta içinde gelme sözü vererek, "İhtiyaçları birlikte belirleyelim" dedi.

Buca Stadı'nda yapılan törenlerde ise, sporcular ve halk oyunları ekipleri güne damga vurdu. Kaymakam Şenol Bozacıoğlu, Garnizon Komitanı Albay Metin Yılmaz ile Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın izlediği gösterilerde, spor kulüplerinin minik jimnastikçilerinin gösterileri ayakta alkışlandı.

Protokol daha sonra, Buca Belediyesi açtığı yarışmada seçilen, Kültür Merkezi'nde açılan resim sergisini gezdi.

(ERG-

23.04.2012 18: 16: 02

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Tatı 23 Nisan Buca Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title