Haberler

Buca Eren'i arıyor kayıp için yardım talebi-Haber desteği bekleniyor

Güncelleme:

Eren'in Buca Belediyesi'nde çalışan annesi Melek Balak, "Nel olur yardım edin" şeklinde feryat ederek yetkililerden oğlunun bulunması için yardım istedi.

Ormanlık alana doğru yürüyüp gitmiş

Bucalılar, 3 gündür haber alınamayan Eren Yılmaz'ı arıyor. Denizcilik Lisesi öğrencisi Eren'in 3 gün önce yaşadıkları Yıldız Mahallesi'nde arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra ormanlık alana doğru yürüdüğünü, bir daha görülmediğini ve haber alamadıklarını belirten annesi Melek Balak, yetkililere yardım çağrısında bulundu. Sakin bir kişiliğe sahip lise ikinci sınıf öğrencisi Eren'in evden eşofmanları ile çıktığını, yanına eşya almadığına dikkat çeken annesi Balak, "Sorunu ve sıkıntısı yoktu. Nasıl birden ortadan kaybolduğunu anlayamıyorum. Şoktayım" diye konuştu. 3 gündür aralıksız Eren'i arayan Melek Balak'ın iş arkadaşları da büyük üzüntü içinde olduklarını, genç öğrencinin cep telefonuna ulaşamadıklarını ifade ettiler. Emniyete müracat ettiklerini, Eren'in telefonundan son olarak 3 gün önce saat 14.30'da sinyal alındığı yönünde bilgi aldıklarını aktardılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yıldız Mahallesi Eren Yılmaz Buca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title