Haberler

Bu Hafta 5 Yeni Film Vizyonda

Sinemaseverler Bu Hafta, 2'si Yerli Yapım 5 Yeni Filmle Buluşacak.

Sinemaseverler bu hafta, 2'si yerli yapım 5 yeni filmle buluşacak.

Yarın vizyona girecek 5 filmden, Mehmet Çoban'ın yönettiği ve Hatice Balaban Çoban, Menderes Samancılar, Anton Algrang ile Lisa Hahn'ın oynadığı "Sarı Saten: Günahkarların Aşkı" (Der Gelbe Satin-Yellow Satin), zorla evlendirilmek isteyince evinden kaçan 17 yaşındaki Meryem'in kaçış sonrası yaşamı üzerine kurulu.

Robert Luketic'in yönettiği ve Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter ile John Michael Higgins'in oynadığı "Kadın Aklı Erkek Aklı" (The Ugly Truth) filmi, bekarlığı dışında her soruna anında çözüm bulabilen bir televizyon programı yapımcısının yaşadıklarıyla ilgili.

Jonathan Mostow'un yönettiği ve Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike ile James Francis Ginty'nin oynadığı "Suretler" (Surrogates) filminde, "maskelerle dolu bir dünyada kim gerçektir ve kime güvenebilirsiniz?" sorusuna cevap aranıyor.

François Ozon'un yönettiği ve Alexandra Lamy, Sergi Lopez, Melusine Mayance ile Arthur Peyret'nin oynadığı "Ricky" filmi, İngiliz yazar Rose Tremain'in "Moth" adlı kısa öyküsünden uyarlama. Filmde, alelade iki insanın mucizevi aşkı ve bu aşkın meyvesi olağanüstü bir bebeğin dünyaya gelmesi konu ediliyor.

Haftanın 2. yerli yapımı, Pelin Esmer'in yönettiği ve Nejat İşler, Mithat Esmer, Tayanç Ayaydın ile Laçin Ceylan'ın oynadığı "11'e 10 Kala" filmi, tutkulu bir koleksiyoncu ile onun oturduğu apartmanın kapıcısının kader kesişmesini konu alıyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title