Haberler

Bu Fuar Evlenecekler İçin

Çanakkale'de İlk Kez Bu Yıl Düzenlenen "Evlilik Hazırlık 2011 Fuarı' Açıldı.

ÇANAKKALE'de ilk kez bu yıl düzenlenen "Evlilik Hazırlık 2011 Fuarı' açıldı. 11- 13 Şubat tarihleri arasında açık kalacak fuarda, evlenecek çiftlere yönelik, nikah şekerinden gelinliğe birçok ürün alternatifi sunuluyor.

Hera Weeding firması tarafından organize edilen ve Kolin Otel megaron salonunda "Farklı Kültürler ve Düğünler' konseptiyle düzenlenen "Evlilik Hazırlıkları 2011 Fuarı' kapılarını açtı. Çanakkale'de faaliyet gösteren 30 firmanın katıldığı fuarda, düğün organizasyonu için süslemeler, gelinlik ve düğün kıyafetleri ile makyaj, saç bakımı objeleri görücüye çıktı. Fuar süresince katılımcı firmaların yer alacağı şovlar, defileler ve workshoplarla ürünler detaylı bir şekilde tanıtılarak, evlenecek çiftlere farklı fikirlerin verileceği fuarda 2011 yılı gelin saçı tasarımları ve gelin makyajları da uygulamalı olarak ziyaretçilere sunulacak.

Çanakkale'deki ticareti biraz olsun canlandırmak amacıyla böyle bir fuar etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Evlilik Hazırlıkları 2011 Fuarı Koordinatörü Arzu Esen Türkyılmaz, "Gördükki insanlar Çanakkale'de düğün alışverişi yapmak yerine özellikle İzmir ve İstanbul başta olmak üzere çevre illere gitmeyi tercih ediyorlar. Aslında Çanakkale'de de bu konuda çok iyi olan firmalarımız var. İnsanlar Çanakkale'de değil ama büyükşehirlerde daha güzel şeyler bulabileceklerini zannediyorlar. Biz de bunun tam tersini, yani Çanakkale?de her alternatifin olduğunu göstermek istedik" dedi.

Türkyılmaz, bu yıl ilk olması nedeniyle fuarda Çanakkaleli firmalara yer verdiklerini belirterek, yoğun talep olması nedeniyle önümüzdeki yıllarda organizasyonu bölgesel hale getirip daha geniş kapsamlı gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

AFRODİT GELİNLİK GİYECEK

Fuarın en büyük sürprizi ise Türk sinemasının "afrodit' lakaplı yıldızı Banu Alkan'ın gelinlik giyecek olması. Fuarın ikinci gününde (cumartesi) düzenlenecek gelinlik defilesinde podyuma çıkacak Banu Alkan için Tülay Gelinlik firması tarafından özel bir tasarım yapıldı. Fuar koordinatörü Arzu Esen Türkyılmaz, Banu Alkan'ın fuara renk katacağını belirterek kendisi için altın varaklı, swarovski taşlı, kırmızı kadifeden yapılmış özel bir koltuk hazırlandığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title