Haberler

Bu Dizi Çok İddialı

Bu Sezonun İddiaları Yapımları Arasında Yer Alan Gece Sesleri'nin 3 Oyuncusu, İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever ve Özgür Çevik, Dizideki Rollerini Anlattılar..

BU SEZONUN İDDİALARI YAPIMLARI ARASINDA YER ALAN GECE SESLERİ'NİN 3 OYUNCUSU, İSMAİL HACIOĞLU, VİLDAN ATASEVER VE ÖZGÜR ÇEVİK, DİZİDEKİ ROLLERİNİ ANLATTILAR..

Ünlü yazar Ayşe Kulin'in aynı adlı eserinden TV dizisi yapılan Gece Sesleri'nin çekimleri Çatalca'da başladı.

Deniz Akçay'ın senaryolaştırdığı dizinin yönetmeni ise Cemal Şan. Dizinin üç oyuncusu Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu ve Özgür Çevik, Milliyet gazetesinin Televizyon ekine verdikleri röportajda diziyi anlattılar.

Show TV'de ekrana gelecek olan dizide özgür ruhlu, dobra ve açık sözlü Aslı karakterini canlandıran Vildan Atasever, kitaptaki kadın hikayelerinden çok etkilendiğini söyledi.

'Geçmişte yaşadıkları, günümüzde yaşadıkları ve psikolojileri beni çok etkiledi' diyerek dizide yer alma sebebini açıklayan Atasever, bugüne kadar rol aldığı yapımlarda karakter problemi yaşamadığını belirttti.

Atasever, 'Her rolü oynayabilirim. Aslı da benim gibi genç ve idealist bir kız. Aynı zamanda çok dik başlı. tamamen bana benziyor. Setimiz ve ekibimiz de çok iyi. Eminim ki buradaki enerjimiz izleyiciye de yansıyacaktır' diye konuştu.

Dizide Yağız karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu, Özgür Çevik ile karşı karşıya geliyor.

'Özgür ile kafa kafaya gideceğiz' diyen Hacıoğlu, 'Aranızda rol çalma durumu olur mu?' sorusuna 'Rol çalma konusunda bir şey diyemem. Sahne orası, belli olmaz. Şaka bir yana burası Yeşilçam değil. Birbirinin önünü kes, rolünü çal durumları sözkonusu bile olamaz' dedi.

Yabancı Damat dizisinin ardından Gece Sesleri ile ekranlara dönen Özgür Çevik, dizide Seyhan rolünü oynuyor. Dizideki ezeli rakibi İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever için çatışma halinde olacak olan Özgür Çevik, bir dönem kendisinin de bir kız için kavgaya tutuştuğunu söyleyerek 'Bir kız için çok düello yaptım ve çok kavgalarım olmuştur. Galip gelip gelmeme konusunda bir şey diyemeyeceğim' şeklinde konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title