Haberler

Bruce Willis Göcek'te Fena Yakalandı!

Güncelleme:

Hollywood starı Bruce Willis, Göcek'te kameralara öyle bir durumda yakalandı ki...

Ünlü sinema oyuncusu Bruce Willis, mavi yolculuğun vazgeçilmez mekanlarından Göcek'in Boynuzbükü Koyu'nda tatil yapıyor.

Dünyaca ünlü sinema oyuncusu Bruce Willis, lüks bir yatla Ege ve Akdeniz'de çıktığı mavi yolculuğa devam ediyor. 28 Mayıs'da İztuzu sahiline gelen, buradan küçük bir tekneye geçip Dalyan kanallarında kız arkadaşı ile küçük bir yerel tekneyle tur atan Willis görüntülendiğini anlayınca hemen açıkta bekleyen 50 metre uzunluğunda üç katlı 'Deja Tooö isimle tekneye döndü. Deja Too yeşil ve mavinin buluştuğu, dünya yıldızlarının vazgeçemediği Göcek koylarında iki gün dolaştı. 'Deja Tooö isimli üç katlı motoryat Kapıdağı Yarımadası'ndaki nadide koylardan birisi olan Boynuzbükü'ne demir attı. Koyda demirli kalan yattan denize giren Willis'in yanında bir kadın arkadaşı olduğu görüldü. Özel korumaların da bulunduğu yattan şort ve tişörtüyle denize atlayan ünlü aktörü DHA objektifleri görüntüledi.

Willis 2-3 dakika yüzdükten sonra yeniden motoryata çıktı. Teknede yemek yiyen Willis'in, kadın arkadaşı ile oldukça samimi olduğu görüldü. Willis'in korumaları ise zodiac bot ile Göek'e giderek alışveriş yaptıktan sonra döndü.

ABD'li bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Bruce Willis, gençlik yıllarını New Jersey'de geçirdi. Willis, Türk televizyonlarında da yayınlanan Moonlighting (Mavi Ay) adlı dizideki David Addison rolü ile şöhreti yakaladı ve çok sayıda filme imza attı. 1987 yılında evlendiği ünlü aktris Demi Moore'den 2000'de boşanan Willis'in üç çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bruce Willis Hollywood Göcek Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title