Haberler

Bpw Türkiye Federasyonu Yönetim Kurulu Belirlendi

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Türkiye Federasyonu ilk yönetim kurulunun belirlendiği bildirildi.

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Türkiye Federasyonu ilk yönetim kurulunun belirlendiği bildirildi.

BPW Adana Başkanı Filiz Yaldız, yaptığı yazılı açıklamada, dünyada 100'ü aşkın ülkede federasyon, dernek ve üyesi bulunan BPW organizasyonunun Türkiye'de federasyonlaşmasının önemli olduğunu kaydetti.

Federasyonun yönetim kurulunun belirlendiğini ve BPW Adana Başkan Yardımcısı Esra Özden'in yönetim kurulunda yer aldığını belirten Yaldız, "Bu çok önemli oluşumdan Adana olarak yararlanmayı, Türkiye ve dünyadaki iş kadınlarıyla güç birliği yaparak kendimizi, kentimizi ve ülkemizi büyütmeyi hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Özden de, kendisine verilen bu görevi layıkıyla yapmaya özen göstereceğini belirterek, "Böylesi bir yapılanmada Adana'yı temsil etmenin gururunu yaşıyorum" ifadesini kullandı.

'BPW Türkiye Federasyonu'nun ilk yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Arzu Özyol (Başkan/Ankara BPW), Elçin Cavlan (Başkan Yardımcısı/Ankara BPW), Cemile Öztin (Genel Sekreter/Konya BPW), Gülşah Alkoçlar (Sayman/Boğaziçi BPW), Esra Özden .

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Esra Özden Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title