Haberler

Bozdoğan'da Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri yapıldı.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri yapıldı.

Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri ana okulu ve ana sınıfı öğrencilerinin kortej yürüyüşü ile başladı. Bozdoğan Adnan Menderes Spor Salonu'nda öğrencilerin hazırladığı sanatsal etkinlikler için resim sergisinin açılışı yapıldı.

Bozdoğan Anaokulu öğrencilerinin Türk Bayrağı Proje çalışmaları Kaymakam Mahmut Kaşıkçı'ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kubay'a hediye edildi.

Daha sonra ilçe merkezi ve köy ana okullarının halk oyunları, dans gösterileri sergilendi.

Bozdoğan Süt Üreticileri Birliğinin katkıları ile İlçe Tarım Müdürlüğünce temin edilen sütler, Kaymakam Mahmut Kaşıkçı tarafından öğrencilere verildi.

Şenliğe Bozdoğan, Eymir, Alamut, Koyuncular, Altıntaş, Kazandere, Kemer HES, Olukbaşı, Yaka, Yazıkent, Merkez, Örtülü, Madran, Çamlıdere, Haydere, Kavaklı, Pınarlı, Başalan, Kılavuzlar, Seki, Kızılca, ve Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.

Şenlik etkinliklerini Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali İhsan Kurtulan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kubay, daire amirleri ve vatandaşlar izledi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title