Haberler

Bosch Süper-Kısa 15’ Süper İkilisi İle Çamaşır Yıkamak Ve Kurutmak Sadece 30 Dakika

Bosch Logixx 8 Sensitive hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi, 8 kilogramlık çamaşırı sadece 15 dakikada, üstelik de ütüleme ihtiyacına bile gerek kalmayacak şekilde kurutuyor.

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren çok çeşitli ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, yeni Bosch WTS8651STR Logixx 8 Sensitive Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi ile çamaşırları sadece 15 dakikada kurutuyor.

Bosch Logixx 8, bu eşsiz özelliği ile de WAS28763TR & WAE24463TR gibi birçok Süper Kısa 15 dakika programına sahip Bosch çamaşır makinesi ile harika bir ikili oluşturuyor. Süper Kısa 15 dakika özellikleri ile bu süper ikililer, özellikle zamanı kısıtlı olan çalışanlar, evlerinde bebeği ya da küçük çocuğu olup da sık sık çamaşır yıkama ama aynı zamanda çabuk kurutma ihtiyacı olanlar ile birtakım küçük aksilik ya da sakarlıklarını hızlıca temizlemek isteyenler için çok ideal.

Yıkamak, kurutmak ve giyinip, dışarı çıkmak için 30 dakika size yeter

İşe gitmek üzere hazırlandınız, çayınızdan son keyifli yudumu da alıp, evden çıkacaksınız ama eliniz çarptı ve çay en sevdiğiniz ve mutlaka bugün giymek istediğiniz bluzunuzun üzerine döküldü. Üzülmeyin sadece 30 dakika içinde aynı bluzu yıkayıp, kurutup giyip, evden çıkabilirsiniz. Ayrıca, Bosch Logixx 8 Sensitive, üstün teknolojisi ile çamaşırları koruyor, ütüye hazır hale getirerek, son derece kolay ütülenmesini sağlıyor. Bu özellik de özellikle ütü yapmayı sevmeyen ve ütü dolayısıyla zaman kaybeden herkesin hayatını çok kolaylaştırıyor, zamandan kazandırıyor.

Seçin Süper Kısa 15 dakikayı, kurutun 2,5 kilo çamaşırı

Bosch Logixx 8 Sensitive Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi'ni Süper Kısa 15' programını seçerek kullanmak isteyenler, makinede tam 2,5 kilogram'lık çamaşırı rahatlıkla kurutabiliyor. Bu da ortalama beş – altı adet gömlek ya da gömlek gibi ince kumaşlı bluz ve tişörtün sadece 15 dakikada kurutulabileceği anlamına geliyor.

Kurutmada hem hassas hem de çamaşırın türüne göre özel programlar

Bosch Logixx 8 Sensitive, hassas kurutma sistemiyle çamaşırları korumada da kendini gösteriyor. Bu sistem, kırışıklık önleyici özelliği olan, kumaş koruyucu içyapısı ve dalga formunda ekstra büyük bir tambur ve çamaşırları hassas bir şekilde ileri geri çeviren yumuşak taşıyıcıların oluşturduğu benzersiz bir birleşimin eseri. DuoTronic kurutma teknolojisi sayesinde ise çamaşırın türünü, miktarını, nemini algılayıp, her aşamada nem ve ısı kontrolü yaparak kurutma süresini otomatik olarak ayarlıyor.

Böylece çamaşırlarınızın dokuları zarar görmemiş, neredeyse hiç kırışmamış ve yumuşacık kalarak kurutuluyor. Mix, Spor giysileri, Yünlüler- sepette kurutma, Kaz tüyü, Süper-Kısa 40' gibi özel programları sayesinde de çamaşır türüne ve özelliğine uygun kurutma imkanı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title