Haberler

Bolvadin İlçesinin Nüfusu Azaldı

Bolvadin ilçesinin nüfusu geçen yıl, bir önceki yıla göre 686 kişi azaldı.

Bolvadin ilçesinin nüfusu geçen yıl, bir önceki yıla göre 686 kişi azaldı.

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) açıkladığı 2011 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) verilerine göre, 2010 yılında ilçe merkezinde 31 bin 387, belde ve köylerde 14 bin 562 olmak üzere toplam 45 bin 949 kişi yaşıyordu.

2011 yılı sonunda ilçe merkezinin nüfusu 30 bin 993'e, belde ve köylerin nüfusu 14 bin 270'e, toplam ilçe nüfusu ise 686 kişi azalarak 45 bin 263'e geriledi.

İlçe merkezinde 15 bin 618 erkek, 15 bin 734 kadın bulunurken, Dişli beldesinin nüfusu 3 bin 766, Kemerkaya beldesinin nüfusu 2 bin 232, Özburun beldesinin nüfusu 1 bin 966, Büyükkarabağ beldesinin nüfusu ise 1 bin 621 olarak açıklandı.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Bolvadin Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title