Haberler

Bolvadin'den Kısa Kısa

Bolvadin Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısı yapıldı.

Bolvadin Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısı yapıldı.

Bolvadin Öğretmenevinde yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, kadınlara değer veren toplumların, büyük sorunlarını halletmiş olduklarını söyledi.

Kılçık, "Kadınlarına değer veren toplumlar, çok büyük problemlerini çözmüş ve çok iyi yerlere gelmiştir. Türk toplumu olarak kadınlarımızı baş tacı yapmalıyız" dedi.

Belediye Kent Konseyi Başkanı İrfan Ertürk ise ilçe kadınlarına yönelik Eber Gölü'nde yetişen, göl ürünlerinin değerlendirerek yeni iş imkanlarının sağlanması konusunda çalışma yürüttüklerini hatırlattı.

Bu konuyla ilgili olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile görüşme kararı alındığını belirten Ertürk, kadınların ekonomik açıdan kalkınmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Toplantıda, Kent Konseyi Kadın meclisi üyeleri de görüş ve önerilerini dile getirdiler.

-Bolvadin AK Parti İlçe Başkanı Pektaş, Kaymakam Canatan'ı ziyaret etti

(Fotoğraflı)

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Osman Nuri Canatan'ı ziyaret ettiler.

Yapılan olağan genel kurul ile oluşturulan AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Kaymakam Canatan, heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, Yönetim Kurulu üyeleri Carullah Kolay, Ali Çelik ve Mevlüt Sayın da hazır bulundu.

-Yeni atanan personele bilgilendirme toplantısı

6111 sayılı kanun kapsamında Bolvadin, Dişli ve Özburun belediyelerinden, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine atanan personele yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bolvadin Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Sağlam, belediyelerden gelen personelin milli eğitimdeki personel açığını önemli ölçüde kapattığını söyledi.

Sağlam, "Yeni atanan personelimizin de desteği ile eğitim öğretim seviyemizi daha da yukarı taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Sıtkı Özaydın ise 6111 sayılı kanunun, işçilerin toplu iş sözleşmeleri kapsamında bulunan sosyal, ekonomik hakları konusunda hazırlanan slayt eşliğinde okul müdürlerine ve atanan personele bilgi verdi.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title