Haberler

Bolu'daki Zincirleme Trafik Kazası

Bolu'daki zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Bayram Kut'un cenazesi Konya'nın Doğanhisar ilçesinde toprağa verildi.

Kut'un cenazesi, ilk olarak ilçeye bağlı Karaağa beldesindeki baba evine getirildi. Burada yapılan duanın ardından Kut'un Türk bayrağına sarılı tabutu, törenin yapılacağı Karaağa Mezarlığı'na götürüldü.

Cuma namazından sonra Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, mezarlık yanındaki alanda cenaze namazını kıldırdı. Şehit Kut'un cenazesi omuzlara alındığında, kızı Tuğba ve oğlu Burak, asker selamı ile babalarını uğurladı.

Şehit askerin naaşı, gözyaşları arasında belde mezarlığında toprağa verildi.

Törene, Konya Vali Yardımcısı Hasan Karakaş, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç ile çok sayıda vatandaş ve Kut'un yakınları katıldı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'ndan D-100 karayoluna çıkan Uzman Çavuş Bayram Kut (40) idaresindeki 14 BB 889 plakalı otomobil, İstanbul yönüne giden Astsubay Hilmi Erol Kuttaş yönetimindeki 06 BZ 0985 plakalı otomobille çarpışmış, Astsubay Serkan Yıldırım'ın kullandığı 01 Y 1401 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarpmıştı.

Kazada yaralanan sürücü Kut ile yanında bulunan Binbaşı Bodur, çeşitli hastanelere kaldırılmış, Kut yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Muhabir : Metin Bolat / Rıfat Yerlikaya

Yayıncı : Ahmet Kayır - KONYA

Kaynak: AA / Güncel

Doğanhisar Konya Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title