Haberler

Bolaman-perşembe Arasında Turizmi Canlandırma Çalışması

Fatsa-perşembe İlçeleri Arasındaki Belediye Başkanları, Otoyolun Açılmasının Ardından Hareketliliğini Kaybeden Bolaman-perşembe Kıyı Şeridinde Turizmin Canlandırılması İçin Bir Araya Gelerek Fikir Alışverişinde Bulundu.

Fatsa-Perşembe ilçeleri arasındaki belediye başkanları, otoyolun açılmasının ardından hareketliliğini kaybeden Bolaman-Perşembe kıyı şeridinde turizmin canlandırılması için bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Fatsa Belediyesi ev sahipliğinde yapılan toplantıya Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu, Yalıköy Belediye Başkanı Ahmet Ulu, Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı ile İl Turizm Müdürü Muzaffer Günay katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Başkan Hüseyin Anlayan, Fatsa-Perşembe ilçeleri arasındaki bölgenin turizm alanı ilan edildiğini belirterek, "Bizde kıyı ve sahil turizmini nasıl canlandırırız diye bir ön hazırlık toplantısı yaptık. İl Kültür ve Turizm Müdürümüz bu konuda bir dosya hazırladı. Yine bu konuda belediye başkanlarımızın da düşüncelerini alıyoruz. Hedefimiz, çıkan bu yasadan sonra yatırımcıyı beklemeden buraların tanıtımını ve gelişimini nasıl sağlarız konusunda istişare yapmaktı. Bu kıyı turizmi projemizden sonra sahil kesimimizin canlanacağı konusunda hemfikir olduk. Toplantımız çok yararlı geçti. Bu toplantıların devamını yine yapacağız. Ben ilçemize gelen İl Turizm Müdürümüz başta olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz bölgemizin turizme açılması ve canlanması" dedi.

(MY-SA) 16.05.2008 11:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title