Haberler

Bodrum'da Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Ramazan Bayramı programı kapsamında şehit ailesinin evini ziyaret etti.

Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Ramazan Bayramı programı kapsamında şehit ailesinin evini ziyaret etti.

Kaymakam Özdemir, Ramazan Bayramı programı kapsamında beraberindekilerle, 1974 yılında İzmir'de görevi başında 28 yaşında şehit olan trafik polisi Ali Yıldırım'ın ailesini evinde ziyaret etti. 2 çocuk babası şehit polisin eşi Akder Yıldırım tarafından ağırlanan protokol üyeleri, şehit ailesi ile bir süre sohbet etti. İzmir Bölge Trafik kadrosunda görev yapmaktayken 4 Nisan 1974 ekip otosunun içerisinde gaz zehirlenmesi neticesinde şehit olan merhum polisin ailesi, misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu.

Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, ziyaret sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de iki bayramın bir arada kutlandığını belirterek,

"Bayramlar toplumların en mutlu günleri. Bu mutlu günde kazasız belasız günler diliyorum. Bu vesile ile çeşitli ziyaretler yaptık. Şehit polis memuru Ali beyin ailesini ziyaret ederek onların duygularını da paylaşmak istedik. Türkiye Cumhuriyeti köklü bir devlet. Bunu kurduğu organizasyonlarla görüyorsunuz. Vatandaşın devletine bakışında görüyorsunuz. Sizi güler yüzle karşılıyorlar ve en güzel ikramlarını yapıyorlar"dedi.

İki bayramın bir araya rastlamasının ayrı bir güzellik olduğunu söyleyen Kaymakam Özdemir "Türk Milleti için çok önemli. Birisi zafer günü. Aslında Türk Milletinin tarihte her şeyi çok özel. Hem zor bir coğrafyada yaşıyor, hem de takdire şayan bir mücadele veriyor. Bugün hem manevi hem de milli duygularımız üst düzeyde" diye konuştu.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Şehit Ali Yıldırım'ın eşi Akder Yıldırım ise "Her sene geliyorlar. Bizi unutmamaları tabi ki çok sevindirici. Eşimi anmak adına bu ziyaretler bizim için çok büyük anlam ifade ediyor, mutluluk veriyor. Devletimizin yetkilerinin yanımızda olması bizlere güç veriyor" diye belirtti.

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title