Haberler

Bodrum'da Kruvaziyer Turizmi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gemiden detay görüntüler- Yolculardan görüntü- Denize giren yolcular Bodrum'da kruvaziyer turizmi- Muğla'nın Bodrum ilçesine bu yıl 7'nci kez gelen Malta bandıralı 295 metrelik yolcu gemisi "Mein Schiff 3" ilçeye 7 seferde 18 bin 305 yolcu getirdi Malta bayraklı yolcu gemisi "Mein Schiff 3", Bodrum limanı'na yanaştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gemiden detay görüntüler- Yolculardan görüntü- Denize giren yolcular Bodrum'da kruvaziyer turizmi- Muğla'nın Bodrum ilçesine bu yıl 7'nci kez gelen Malta bandıralı 295 metrelik yolcu gemisi "Mein Schiff 3" ilçeye 7 seferde 18 bin 305 yolcu getirdi Malta bayraklı yolcu gemisi "Mein Schiff 3", Bodrum limanı'na yanaştı. Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndan gelen 295 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı.Gemide çoğunluğu Almanya uyruklu 2 bin 762 turist ile bin 16 personel bulunduğu bildirildi. Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş ve alışveriş yaptı. Bazı turistler de denize girerek güneşlendi.Kruvaziyerin bu yılki 7 seferinde toplam 18 bin 305 yolcuyu Bodrum'a taşıdığı kaydedildi.Bodrum'da akşam saatlerine kadar kalacak kruvaziyerin, daha sonra İtalya'nın Katanya şehrine hareket edeceği bildirildi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yunanistan Bodrum Malta Muğla Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title