Haberler

Bodrum'da "Famus Cup" Yelken Yarışları Başladı

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından düzenlenen "Famus Cup" yelken yarışları Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından düzenlenen "Famus Cup" yelken yarışları Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı.

Yarışmaya 20 tekne katılıyor. Bugün offshore, yarın ise şamandıra rotada yapılacak yarışmanın ödül töreni ise yarın akşam Marina Yat Kulüp'te gerçekleştirilereck. Ödül töreninin sunuculuğunu ise Gani Müjde yapacak. Ödül töreni sonrası Fatih Erkoç ve Zafer Çebi Orkestrası bir konser verecek.

-YARIŞMAYA ÜNLÜ İSİMLER KATILDI-

Bu arada yarışmaya Gani Müjde, Nejat İşler, Pascal Nouma, Bade İşcil, Sinan Tuzcu, Dolunay Soysert, Demir Demirkan, Zeynep Beşerler, Fatih Erkoç, Gözde Kansu, Fadik Sevin Atasoy, Bekir Aksoy, Ece Vahapoğlu, Emrah Elçiboğa, Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Osman Karagöz, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah, Nilperi Şahinkaya, Yeliz Kuvancı, Anıl İlter, Sercan Badur, Sinan Helvacı, Tolga Gülaç, BKM Mutfak oyuncularından Büşra Pekin ile Yeliz Öney, Burak Ertaş, Billur Kalkavan, Enis Arıkan, Elif Dağdeviren, Tuğba Altıntop, Yonca Evcimik, Andaç Haznedaroğlu gibi moda, sanat ve basın camiasından ünlüler de katıldı.

Yarışmaya katılan ünlüler basına poz verdi.

Yarışmaya katılan eski futbolcu Pascal Nouma, Bodrum'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, hedefinin birincilik olduğunu söyledi.

Dizi oyuncusu Aras Bulut İynemli ise yelken yarışlarına ilk kez katıldığını belirterek, "Daha önce yelkenle uğraştım ama amatör olarak. Dizi ekibi olarak geldik. Keyifli ve eğlenceli geçiyor" diye konuştu.

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title