Haberler

Blog Yazarları Optimum'da Buluştu

Sanal dünyanın en popüler 10 blog yazarı Optimum Outlet'te bir araya geldi.

Sanal dünyanın en popüler 10 blog yazarı Optimum Outlet'te bir araya geldi. Modadan makyaja, yemekten aktüeliteye kadar birçok alanda yazılarını binlerce takipçisiyle paylaşan bloggerlar, alışveriş merkezini gezerek Optımum'un moda ve eğlence dünyasını değerlendirdi.

İzmirlilere 365 gün uygun fiyatlı ve keyifli alışveriş imkanı sunan Optimum Outlet, sanal dünyanın önde gelen blog yazarlarını ağırladı. Sadece alışveriş merkezi değil aynı zamanda sosyal, sanatsal, kültürel paylaşımların, eğlencenin ve özel lezzetlerin de kalbi olmayı da hedefleyen Optimum Outlet İzmir'in 10 ünlü blog yazarını brunchta buluşturdu. Güne terasta brunch ile başlayan bloggerlar bir yandan Ege lezzetlerinin, bir yanda da keyifli sohbetin tadını çıkardılar. Blog yazarları ardından, Optimum Outlet'i sanal dünyanın gözü ile keşfe çıkarak bebek bakım odası, çocuk tuvaleti, sürekli oyun ve etkinlik alanı, ücretsiz bilgisayar/internet alanı gibi hizmetleri gezdiler.

Optimum alışveriş merkezinin mimarisi ile

Moda, kozmetik, yemek ve aktüalite üzerine yazan bloggerlar,

mağazaları gezerek İzmir'e ilk kez Optimum tarafından kazandırılan seçkin markalarda bol bol zaman geçirerek alışveriş yaptılar. Optimum'un eğlenceli dünyası da bloggerların gözünden kaçırmayarak; buz pisti büyüklüğü, sinema salonları ise teknolojisi için Optimum"a "Maksimum AVM" sloganını ürettiler.

Blog yazarları,son olarak alışveriş ve eğlence sonrası yorgunluk kahvelerini içtiler ve fotoğraf çekilerek; yorumlarını sosyal medyada paylaştılar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Moda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title