Haberler

Bitlis'te Ramazan Coşkusu

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Ramazan coşkusunu en güzel şekilde yaşamak için birbirinden güzel programlar hazırladıklarını söyledi.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Ramazan coşkusunu en güzel şekilde yaşamak için birbirinden güzel programlar hazırladıklarını söyledi.

Alaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan coşkusunun tüm yurdu sardığı bu günlerde Bitlis'te de tatlı telaş yaşadıklarını belirtti. Başkan Fehmi Alaydın, "İlimizde geçen yıl düzenlediğimiz Ramazan programının aynısını bu yıl da her gün bir etkinlik sloganıyla düzenliyoruz. İlahi konserlerinden, sohbetlere, Kuran tilavetinden ney dinletisi ve sema gösterilerine kadar birbirinden farklı etkinlik yapacağız. Birbirinden ünlü tasavvuf sanatçıları Bitlis'te ağırlayacağız" dedi.

Alaydın, Rmazan ayı boyunca düzenleyecekleri etkinliklere Mehmet Emin Ay, Abdurrahman Önül, Sedat Uçan, Feyzullah Koç, Dolunay Geceleri Grubu, Adnan İnan, Hafız Alper Kanderun, Muzaffer Gürler, Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Talha Uğurluel, Reha Yeprem, Abdurrahman Dilipak, Senai Demirci'nin yanı sıra, Dünya Güzel Kuran Okuma birincisi Mısırlı hafız Abdurrahman Sadien gibi pek çok tanınmış ismin katılacağını kaydetti.

Alaydın, Ramazan boyu Bitlis Lisesi ile Beşminare Lisesi bahçesinde kuracakları iki ayrı çadırla vatandaşlara iftar vereceklerini de sözlerine ekledi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fehmi Alaydın Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title