Haberler

"Birlikte Söylüyoruz" Konseri İçin Nefesler Tutuldu

Güncelleme:

Bir Dilek Tut Derneği için "Birlikte Söylüyoruz" adıyla organize edilen ve Türkiye'nin ünlü sanatçılarını bir araya getirecek olan yardım konseri, 12 Ekim'de İTÜ Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

12 Ekim'deki Bir Dilek Tut Derneği İçin Düzenlenecek

Atiye, Bedük, Ferhat Göçer, Mabel Matiz, MaNga, Mert Ali İçelli, Sinan Akçıl, gibi Türkiye'nin önde gelen sanatçıları, heyecanla konser için son hazırlıklarını yapıyor. Konserin biletleri, Biletino üzerinden satışa sunuldu.

12 Ekim'deki Bir Dilek Tut Derneği İçin Düzenlenecek "Birlikte Söylüyoruz" Konseri İçin Nefesler Tutuldu


Bir Dilek Tut Derneği için "Birlikte Söylüyoruz" adıyla organize edilen ve Türkiye'nin ünlü sanatçılarını bir araya getirecek olan yardım konseri, 12 Ekim'de İTÜ Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Atiye, Bedük, Ferhat Göçer, Mabel Matiz, MaNga, Mert Ali İçelli, Sinan Akçıl, gibi Türkiye'nin önde gelen sanatçıları, heyecanla konser için son hazırlıklarını yapıyor. Konserin biletleri, Biletino üzerinden satışa sunuldu.


Türkiye'nin ünlü sanatçıları, Bir Dilek Tut Derneği için düzenlenen "Birlikte Söylüyoruz" konserinde bir araya geliyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olan konserde Atiye, Bedük, Ferhat Göçer, Mabel Matiz, MaNga, Mert Ali İçelli, Sinan Akçıl gibi Türkiye'nin önde gelen sanatçıları sahne alacak. Ayrıca Volga Tamöz ve DJ Funky-C de DJ performansları gerçekleştirecek. Konser, hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocuklara umut vermek ve dileklerini gerçekleştirmek amacıyla düzenleniyor. Konserin biletleri, Biletino üzerinden satışa sunuldu.

Konserde sahne alacak sanatçılardan biri, daha önce üç farklı dilek gerçekleştirmiş olan Sinan Akçıl, tek bir çocuğun mutluluğunu milyonlarca yetişkinin mutluluğuna değişmeyeceğini belirterek şöyle dedi: "Çünkü, önce onların yüzü gülecek ki dünya yaşanılır bir yer haline gelsin. Bu konserde öncü olarak yer almanın tarifine sözcükler yetmez. 12 Ekim'de herkesi İTÜ Stadyumu'na bekliyoruz." Sinan Akçıl aynı zamanda derneğin iyi niyet elçilerinden biri.

Konserde sahneye çıkacak sanatçılardan Ferhat Göçer de bir doktorun bakış açısıyla konserin önemine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: "Yıllarca doktorluk yaptım. Hastaların iyileşme sürecinde, psikolojik olarak mutluluklarının, yüksek moralli olmalarının, iyileşmelerine ve hastalıkla mücadelelerine nasıl katkıda bulunduğunu kendi gözlerimle gördüm, birebir şahit oldum. Dolayısıyla, çocuklarımızın, bu hastalıkları yenmeyi başardıklarında, ömür boyu hatırlayacakları en önemli şey, kendilerine yardım eden insanlar olacaktır. Onların yanında olmak, hem sanatçı hem doktor olarak benim için bir vazifedir."

Konser teklifini hiç düşünmeden kabul eden sanatçılardan Atiye ise şunları söylüyor: "Konu çocuklar olunca, hele hele hayati tehlike taşıyan çocukların dilekleri olunca ve Bir Dilek Tut derneği gibi, 15 senedir misyonuna sadık bir şekilde ilerleyen bir dernek için organize edildiğini öğrenince hiç düşünmeden evet dedim."

Bir diğer sanatçı Mabel Matiz de "Ele ele tutuşarak, birbirimize sarılarak hayatta her şeyi değiştirebileceğimizi düşünüyorum. Bir Dilek Tut Derneği sayesinde gerçekleşecek bu özel konserde de, şarkılarımızı bunun için, hep beraber söyleyeceğiz. Bütün çocuklar gülerek büyüyebilsinler diye sahne alacağız" şeklinde konuştu.

Biletler, Biletino.com'da

Bir Dilek Tut Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Eda Aroyo gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Türkiye'nin sanatçıları, çocuklar için seferber oldu. Büyük bir organizasyon düzenleyerek, hayallerini gerçekleştirmek için el ele verdiler. Ne kadar çok kişi bilet alarak bu organizasyonu desteklerse, o kadar çok çocuğa ulaşma şansımız olacak. Biletler, Biletino.com üzerinden satın alınabilir. Pazartesi günkü konserimize bilet alarak hem çocukların dileklerini gerçekleştirecek hem de Türkiye'nin en değerli sanatçılarıyla eğlenecekler."

Tahincioğlu Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserin organizasyonunu Dejavu Organizasyon, prodüksiyonunu ise Akçıl Prodüksiyon üstlendi. Etkinliğe sosyal sorumluluk projelerine önem veren birçok şirket katkıda bulunuyor. Sosyal medyada da gönüllüler, konserin geniş kitlelere ulaşması için kendiliklerinden seferber oldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ferhat Göçer Sinan Akçıl Türkiye Bedük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title