Haberler

Birinci Lig Yolunda Kıyasıya Mücadele...

Spor Toto İkinci Lig'de, Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor, 26.haftaya gruplarında lider olarak girerken, Bank Asya Birinci Lig'e çıkma mücadelesi veren takımların play-off mücadelesi kıyasıya sürüyor.

Spor Toto İkinci Lig'de, Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor, 26. haftaya gruplarında lider olarak girerken, Bank Asya Birinci Lig'e çıkma mücadelesi veren takımların play-off mücadelesi kıyasıya sürüyor.

Beyaz Grup'ta, kalesinde en az gol gören takım unvanına sahip Şanlıurfaspor topladığı 55 puanla liderliğini sürdürüyor. Fileleri toplam 54 kez havalandırarak grubunun en fazla gol atan takımı olan Balıkesirspor ise 54 puanla, 2. sırada yer alıyor. Sahasında namağlup olarak yoluna devam eden Bozüyükspor 47 puanla 3. sırada bulunuyor. Grubun iki Ege temsilcisinden Altay 46 puanla 4., Turgutluspor ise 43 puanla 5. sırada yer alırken, play-off oynama iddiasını sürdürüyor.

Grupta yer alan diğer takımlardan Tepecikspor, Bugsaşspor ve İskenderun Demirçelikspor da kalan 8 haftada, play-Off için en güçlü adaylar arasında yer alıyor.

-Kırmızı Grup-

Kırmızı Grup'ta ise Bandırmaspor topladığı 42 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun 41 puanlı iki takımından daha fazla gol atan Fethiyespor 2. sırada, 1461 Trabzon ise 3. sırada mücadele ediyor.

Grubun play-Off'a kalma şansına sahip diğer iki takımından Körfezspor 40 puanla 4., Kızılcahamamspor ise 37 puanla 5. sırada yer alıyor.

Grupta bu hafta itibariyle ayrıca Adana Demirspor, Denizli Belediyespor, Kırklarelispor ve Alanyaspor'un da play-off iddiası bulunuyor.

İki grupta oluşan puan cetvelinde, Beyaz Grup'ta haftayı 5. sırada geçerek, play-off alt sınırında bulunan 43 puanlı Turgutluspor'un, 42 puanlı Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'dan daha fazla puana sahip olması dikkati çekiyor.

Spor Toto 2. Lig'de, Kırmızı ve Beyaz Grup'ta mücadele eden takımlardan statü gereği grup liderleri direk olarak Bank Asya Birinci Lig'e çıkıyor. Gruplarda 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar ise play-off'ta mücadele ediyor. Böylece gruplardan Bank Asya Birinci Lig'e yükselecek üçüncü takım belirleniyor.

-Düşme hattı-

Çekişmeli maçlara sahne olan ligde, düşme hattında da birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanıyor.

Beyaz Grup'ta çıktığı 23 maçtan sadece birini kazanarak 3 puan toplayabilen Kocaelispor, son sırada yer alıyor. 17. sıradaki Kocaelispor, grupta kalma umudunu neredeyse yitirdi.

Aynı grupta 10 puanla 16. sırada bulunan Tokatspor ve 13 puanla 15. sırada yer alan Çorumspor ise bir alt lige düşmemenin hesaplarını yapıyor.

Kırmızı Grup'ta ise iki maça çıkmadığı için TFF tarafından ligden düşürülen Mardinspor'un ardından grupta 2 takım daha bir alt lige düşecek.

Güneydoğu temsilcilerinden 16. sıradaki Adıyamanspor topladığı 16 puanla grupta kalabilme umudu en az olan takımlar arasında yer alıyor. Beypazarı Şekerspor ise bulunduğu 15. sıradan puan cetvelinde üst sıralara çıkmak için gayret gösteriyor.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfaspor Balıkesirspor Turgutluspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title