Haberler

Birinci Göz Hastanesi Beylikdüzü'nde Açıldı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde açılan göz hastanesi bir çok üst düzey yöneticiyi bir araya getirdi.

Türkiye'nin en modern güz hastanelerinden olan Birinci Göz Hastanesi'nin Beylikdüzü'nde açılışı yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki hastanenin açılışını; AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, Milletvekilleri Vahit Kirişçi ve Hüsrev Kutlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, belediye meclis üyeleri ve Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Ali Aksu birlikte yaptı.

11 bin metrekare alanda hizmet veren hastanenin akıllı bina olarak inşa edildiği ve yaklaşık 40 Milyon dolara malolduğu bildirildi.

Açılışı yapan protokol üyeleri konuşmalarını yaptılar sonrasında hastaneyi gezip, hastalarla sohbet ettiler. Protokoldekiler yaptıkları sohbette de Beylikdüzü'nün güzelliklerini konuştu. Beylikdüzü'nü çok modern bir ilçe olarak gördüklerini dile getiren sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, milletvekilleri ve diğer davetliler hizmetlerinden dolayı Başkan Uzun'u kutladı. Başkan Uzun da ilçeye yaptığı çalışmalarla ilgili davetlileri bilgilendirdi. Program sunuculuğunu Çiğdem Tunç yaptı.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Cumhuriyet Mahallesi Beylikdüzü Ak Parti Türkiye Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title