Haberler

Bir Dilek Tut Yarışması!

Şenay Düdek'e: Oturduğun Yerden Dünyayı Götürmüşsün! ve Daha Neler, Neler...

ŞENAY DÜDEK'E: OTURDUĞUN YERDEN DÜNYAYI GÖTÜRMÜŞSÜN! VE DAHA NELER, NELER...

Bir Dilek Tut yarışmasında iki hafta önce Yeşim Salkım ile Hilal Cebeci arasında yaşanan 'Gelirsem oraya o mikrofonu ağzına sokarım' seviyesindeki diyalogdan sonra programa yeni bir isim önermiştim: Bir Çeneni Tut!..

Bu hafta gördüm ki bu isim de az gelecek...

İstemeye istemeye de olsa programda yaşanan rezillikleri izlemeyenler için yazmak zorundayım.

Tartışma sırasında yarışmacı koçları ve jüri üyelerinin ağızlarından dökülenler şöyleydi:

ŞENAY DÜDEK (Ferhat Tunç'a): Delikanlıysan söyle...

FERHAT GÜZEL (Şenay Düdek'e): Oturduğun yerden dünyayı götürmüşsün, ahkâm kesiyorsun...

ŞENAY DÜDEK: Alooo! Türkiye Cumhuriyeti'nde beni kimse suçlayamaz. Suçlayanın beynine kurşun sıkarım!..

DENİZ SEKİ: Bu akşam burada Melih Kibar'ın kemiklerini sızlattık.

FERHAT GÜZEL: Melih Kibar'a Allah rahmet eylesin ama şarkının aranjesini de biraz arızalı yapmış.

DENİZ SEKİ: Haddimizi bilelim. Ölmüş bir bestekârın aranjesi hakkında böyle konuşmak kimsenin haddi değil.

FERHAT GÜZEL (Deniz Seki'ye): Siz önce şu eteğinizi bacağınızın üzerine doğru çeker misiniz?

DENİZ SEKİ: Terbiyesizlik yapma!..

FERHAT GÜZEL (Yarışmanın orkestra şefi Tayfun Balarısı'nı kastederek): Zaten onun da bu işte avantası var!

TUĞBA EKİNCİ (Yeşim Salkım'a): Siz bana geçen hafta Küçük Hülya deyip durdunuz. Ben size hiç Küçük Uzan diyor muyum?

YEŞİM SALKIM: Çok içinize oturmuş bu Hakan Uzan... Siz de bulun bir tane o zaman?

YARIŞMACI SERKAN (Koçluğunu yapan Tuğba Ekinci'ye): Sen her gecce uyumadan iki elini aç ve Allah'a 'İyi ki bu güzelliği bana vermişsin' diye dua et. Çünkü başka hiçbir şeyin yok!.. Evet, bunların hepsi, 'toplumsal yardımlaşma ruhunu canlandırmayı' amaçlayan, sosyal ve ahlaki misyonu olan bir yarışmada söylendi. Sonradan pişman olup, defalarca özür dilediler ama ne fayda? Sadece o kadar da değil. Ferhat Güzel ve Tuğba Ekinci yarışmaya şarkı sözlerini bile ezberlemeden çıkmışlardı. Ekran başındaki seyirciyle adeta alay ettiler. Haydi bizi bir kenara koyun, orada hasta annesini iyileştirmek, ölüm döşeğindeki kocasına şifa bulmak için şarkı söylemeye çalışan insanlara ve onların ailelerine de mi saygınız yok? Yarışmanın ortasında Tuğba Ekinci haykırıyor: 'Aaa bu sehpanın boyu niye bu kadar kısa canım, olmaz ki böyleee!' Yeşim Salkım bu hafta laf arasında 'Bazı köşe yazarları abuk sabuk şeyler yazıyorlar' dedi. Sanırım programdaki seviye ile ilgili eleştirileri kastetti. Tavsiyem, son programın kaydını birkaç kez izlemesi... Bence bu programı çığırından çıkaranların topluca bir dilek tutmasında fayda var: 'Allahım, günahlarımızı affet ne olur!..' (Yüksel Aytuğ / Günaydın)

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title