Haberler

Beypazarı'nda "Toplum Merkezi" Açıldı

Tüm Kadın Lobisi Derneği tarafından Beypazarı ilçesine bağlı Karaşar beldesi'nde, "Toplum Merkezi"nin açılışı yapıldı.

Tüm Kadın Lobisi Derneği tarafından Beypazarı ilçesine bağlı Karaşar beldesi'nde, Organik tarım ve yeni tarım ürünlerinin üretimi konusunda halkın eğitilmesi, tarımsal ya da çiftlik turizmi teşvik edilmesi, kırsal endüstri, kırsal turizmin geliştirilmesi, tarihi ve kültürel kaynakların, ekolojik değerlerin korunması amacıyla oluşturulan "Toplum Merkezi"nin açılışı yapıldı.

Açılış törenine, CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, Çankaya Belediye Başkanvekili Ali Ulusuy, Tüm Kadın Lobisi Derneği Başkanı Mualla Çelik Hıdıroğlu, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Karaşar Belde Belediye Başkanı Ali Özdamar, Kırbaşı ve Uruş belde belediye başkanları ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Hıdıroğlu, törende yaptığı konuşmada, amaçlarının Karaşar halkını yeni tarım ürünleri konusunda eğitmek olduğunu dile getirerek, "Organik tarım ve tarım ürünleri konusunda halkın eğitilmesi, kırsal turizmin geliştirilmesi, ekolojik değerlerin korunması ve genç kadın istihdamının artırılması amacıyla Karaşar Beldesinde böyle bir merkez oluşturduk" dedi.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title