Haberler

Beyaz'dan Övgü Dolu Sözler!

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nin Sezon Finaline Konuk Olan Pop Müziğinin Dev Sanatçısı Erol Evgin, Beyazıt Öztürk'ün Övgü Bombardımanına Tutuldu.

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NİN SEZON FİNALİNE KONUK OLAN POP MÜZİĞİNİN DEV SANATÇISI EROL EVGİN, BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN ÖVGÜ BOMBARDIMANINA TUTULDU.

Televizyonların eğlenceli simalarından Beyazıt Öztürk, Akşam Keyfi'nin sezon finaline canlı yayın telefon bağlantısıyla katılarak Akşam Keyfi'nin sezon finali konuğu pop müziğinin dev sanatçısı Erol Evgin'i öve öve bitiremedi. Geçtiğimiz günlerde Erol Evgin'i Uğur Dündar'la karıştıran gaf kralı Beyaz, telefonu 'Nasılsın Uğur abi?' diyerek açtı. Erol Evgin gibi dev sanatçıların varlığından bile mutluluk duyduğunu söyleyen Beyazıt Öztürk, 'Erol Evginler, Uğır Dündarlar gibi insan olmak çok zordur. Biz de bir şekilde bu piyasaya girdik ve bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama ben yine de Erol Evgin gibi olmayacağımı hissediyorum çünkü sizin yeriniz çok yüksek bir yerde Erol ağabeycim.'dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title