Haberler

Best Model Çocuk Türkiye'nin 2. Seçmeleri Yapılacak

Güncelleme:

Erkan Özerman, bu yıl da 04-14 yaş grubunun prens ve prenseslerini yaratmak üzere yola çıktı.

Best Model Çocuk Türkiye'nin İstanbul Asya Yakası (2. Etap) seçmeleri

20 Nisan Pazar günü CarrefourSA Ümraniye AVM'de yapılacak!

25 yıldır Best Model markasıyla sayısız organizasyona imza atan Erkan Özerman, bu yıl da 04-14 yaş grubunun prens ve prenseslerini yaratmak üzere yola çıktı. Haziran ayında Bulgaristan'da yapılacak Best Child Model of The World yarışmasının dünya finaline Türkiye'den gönderilecek çocukların seçmeleri Mersin, Samsun, Ankara, Bursa ve İstanbul Avrupa Yakası'ndan sonra İstanbul Asya Yakası'nda gerçekleşecek. İstanbul Asya Yakası ikinci etap seçmeleri 20 Nisan 2013 Cumartesi günü, saat 15:00'te CarrefourSA Ümraniye AVM'de yapılacak.

Her yıl 1 Haziran'da Bulgaristan'da yapılan Best Child Model of The World yarışmasının bu yıl 7'ncisi gerçekleşecek. Dünya finaline Türkiye'den gönderilecek çocuk adayların seçmeleri devam ediyor. Mersin, Samsun, Ankara, Bursa ve İstanbul Avrupa Yakası'nın ardından İstanbul Asya ikinci etap seçmeleri, 20 Nisan Cumartesi günü saat 15:00'te Cefic Türkiye tarafından yönetilen CarrefourSA Ümraniye AVM'de gerçekleşecek.

4-8, 9-14 yaş grubu prens ve prenses adayları Best Model of the World yarışmaları kurucusu Erkan Özerman, Best Child Model Türkiye Koordinatörü Ataberk Oral, Best Model of the World 2012 Sena Akay, Best Model of the World 2009 Erkan Meriç, Best Model 2007 finalisti yerli Paris Hilton Ece Filiz, Best Child Model of the World 2012 birincisi Erhan Can Kartal, Best Model of the World 2010 Günay Musayeva ve CarrefourSA Ümraniye AVM Müdürü Rauf Tan Polat'tan oluşan jüri üyelerinin karşısına çıkacak.

20 Nisan'da CarrefourSA Ümraniye AVM'de (İstanbul) İstanbul ikinci etap seçmelerinin ardından 21 Nisan'da İzmir seçmeleri yapılacak. Finale kalacak 16 kız ve 16 erkek çocuk Erkan Özerman başkanlığındaki profesyonel jüri karşısına çıkacak ve jüri her bölgenin birincilerini belirleyecek.

Bölge birincileri 23 Nisan'da Carrefour İçerenköy AVM'de (İstanbul) gerçekleşecek Türkiye finaline davet edilecek. Finale kalacak her çocuğa catwalk modeli, saç modeli, sempatiklik modeli gibi ödüller verilecek.

Finalde belirlenecek birinciler 1 Haziran 2013 tarihinde Bulgaristan'da yapılacak "Best Child Model of The World" dünya finaline katılmaya hak kazanacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erkan Özerman Ümraniye İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title