Haberler

Beşar Esad'ın Eşi Esma Esad, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi'ni Gezdi

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Eşi Esma Esad, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi'ni Gezdi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi'ni gezdi.

Bir süre önce içinde patlayıcı madde bulunan bir minibüsün bulunduğu Kurtuluş Çokkatlı Otoparkı'nda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi'ne gelişinde Esma Esad, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek tarafından karşılandı. Merkezde bulunan çocuklar Esma Esad'a ve Emine Erdoğan'a çiçek verdi. Esma Esad ve Emine Erdoğan, daha sonra merkezle ilgili bilgi aldı. Esma Esad ve Emine Erdoğan, daha sonra çocukların

sunduğu Ankara oyun havalarını izledi. Merkezdeki diğer birimlerin gezilmesi ile devam eden ziyaret sırasında çok katlı otoparkta yoğun güvenlik önlemi alındı.

(BC-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title