Haberler

Bergama'da 70 Bin Gönül Kapısını Açacağız

Hedef 15 bin üye Emanet verdiğimiz Belediyeyi geri alacağız.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay İlçe ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Küçük Menderes Havzası Ödemiş,Beydağ ve Kiraz'dan sonra İlçe ziyaretlerini BakırÇay Havzasında Sürdürdü.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Siyasi ve Hukuki işlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özer Ataç, Dış İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ile Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir tarihi güzellikleri ile İzmir Turizmine ve Kültürüne önemli katkılar koyan Bergama İlçesini Ziyaret etti. AK Parti Bergama İlçe teşkilatı başkanı Raşit Ürper, yönetim kurulu , kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Geniş katılımlı toplantı Bergama Öğretmen evinde yapıldı.Toplantıda ilk sözü AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper yaptı.

AK Parti Bayrağı dalgalanacak

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper, 26 Aralık'ta yapılan kongre ile Bergama İlçe Başkanı oldu. 45 gün geçen zaman içinde teşkilat içindeki arkadaşlarımızın çalışmaları birlik ve beraberlik için de yürüte bilmeleri için bir araya geldik.

Büyük bir aşkla heyecanla Bergama da Ak partinin Bayrağını en iyi yerde dalgalandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz dedi. İlçe Başkanı Ürper, Bergama bilindiği gibi İzmir'in en kuzey ilçesi ancak birçok hizmetten mahrum edilmiş bir ilçe, bizler Bergama ya AK belediyeyi ve hizmeti kazandırmak için var gücümüzle ve özveriyle çalışıyoruz. Biz buradan söz veriyoruz gece gündüz demeden kar kış yağmur demeden 2014 yerel seçimlerinde emaneten verdiğimiz Bergama Belediyesini geri alacağız. Ve Bergamalıların kaybettiği hizmet alamadığı yılları AK Belediyecilik anlayışıyla geri kazandıracağız bu da boynumuzun borcu diye konuştu.

Bergama Öğretmen evinin salonunu dolduran partililerin alkışları arasına sözü alan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 26 Aralık'ta yapılan kongre ile göreve gelen AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper ve yönetimine başarılar diledi.

Bizim kongrelerimizde sandalyeler havada uçmaz

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Bergama da birlik ve beraberlik içinde yapılan kongre için şöyle konuştu " 26 aralıkta Bergama İlçe Teşkilatımızın kongresini yaptık. Ve o kongreyi o salonda bıraktık. Bundan sonra yapılacak hizmetler birlik ve beraberlik içinde tek yürek tek beyin tek vücut halde yapmaya devam edeceğiz. Hedefimizi 2014 yerel seçimlerde emaneten olarak vermiş olduğumuz belediye başkanlığını geri almak olacaktır. Teşkilat terbiyesi ve parti disiplini bu gerektirir. Bizi diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özellik de budur. Bizim kongrelerimiz de kavga olmaz. Bizim kongrelerimiz de sandalyeler havalarda uçuşmaz.bizim kongrelerimiz nezaket içinde ve başka partilere örnek olacak şekilde yapılır diye konuştu.

Partimiz 18 saat açık kalacak.

AK Parti İl Başkanı Akay, Parti binamız en az 18 saat açık tutacağız, Burada da hanım kardeşlerimize çok büyük görev düşüyor. Sabah dokuz da kapımızı açacağız gece 21.00 kadar açık olacak. hiç bir şey olmasa da partimizi ziyarete gelen arkadaşlarımıza bir bardak sıcak çay ikram edeceğiz. Belki ihtiyaç sahibi insanlar gelecek, belki yolda kalmış belki köyden gelmiş hastası olan yatacak bir yeri olmayan bir ihtiyaç sahibi gelecek. Bizim siyasi parti faaliyeti görevimiz yanında sosyal projelerimiz de var. Sosyal çalışmalarımız da dar var. Darda kalan yolda kalana ihtiyacı olana ihtiyaç sahibi olana da bizim görevimiz yardımcı olmak.İhtiyacı olanın ihtiyaç sahibinin yardım isteyeceğinde ilk akla gelen biz olacağız. Komşu açken bizim tok yatmamamız lazım bu kış vaktinde sobası yanmayan bir fakir varsa çorbasına katık, sobasına kömür olmak bizim vazifemiz. Bu bizim insanlık görevimizdir Siyasi parti faaliyetleri bundan sonra gelir diye konuştu.

70 bin gönül kapısını açacağız

İl Başkanı Akay, İnsanların gönlünü yapmak zorundayız. Mevlana derki insanların gönlüne girmek için 70 bin kapı çalmak zorundayız. Bizde 70 bin kapıyı tek tek çalacağız. Üye sayını artıracağız dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay kendi imzaladığı üye kayıt formlarını üyelere tek tek teslim etti. Ve mart ayının yarısına kadar üye oralarını %15 çıkarmalarını istedi. Bergama teşkilatına da Çanakkale gezisi sözünü verdi. AK Parti Bergama kadın ve gençlik kolları ile yönetim kadrosu 6289 olan üye sayılarını mart ayının ortasına kadar 11500'e çıkarma sözü verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Ak Parti Bergama İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title