Haberler

Bengü, Sevmek İstediği Köpeğin Saldırısına Uğradı

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde 9 yaşındaki Bengü Seydioğlu, yelken kursu için gittiği kulübün işletmecisine ait rottweiler cinsi köpeği sevmek isterken hayvanın saldırısına uğradı.

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde 9 yaşındaki Bengü Seydioğlu, yelken kursu için gittiği kulübün işletmecisine ait rottweiler cinsi köpeği sevmek isterken hayvanın saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden ısırılan Bengü hastanaye kaldırılıp tedaviye alınırken 112 Acil Yardım Merkezi doktorlarından baba Ali Seydioğlu, "Bizim de köpeğimiz var. Kızım köpekler konusunda bilgili, bu cins köpeklerin yanına yaklaşmaması gerektiğini biliyor. Olay nasıl yaşandı anlamadım" diye konuştu.

Aliağa İlçesi'ndeki Petkim İlköğretim Okulu öğrencisi 9 yaşındaki Bengü Seydioğlu, yelken kursu için yeni kaydolduğu Aliağa Deniz Sporları Gençlik Kulübü'ne gitti. Küçük kız, kulüp lokalinin işletmeciliğini yapan M.Ö.'ye ait, 'Cango' adlı rottweiler cinsi köpeği sevmek istedi. Biranda Bengü'yü başından ısırıp yere savuran köpek, daha sonra küçük kızı karın ve kalçasından ısırdı. Köpeğin saldırısı karşısında kendini koruyamayan talihsiz kızın çığlığını duyan işletme sahibi ve çevredekiler, dakikalarca uğraştıktan sonra köpeği Bengü Seydioğlu'nun üzerinden çekmeyi başardı. Olay yerine çağırılan sağlık görevlileri küçük kızı ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Bengü Seydioğlu, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki tedavi ve testlerden sonra küçük kız, yeniden Aliağa Devlet Hastanesi'ne getirildi.

BABA, "KÖPEKLER HAKKINDA BİLGİSİ VARDI"

Aliağa 112 Acil Yardım Merkezi'nde görev yapan doktor baba Ali Seydioğlu, kendilerinin de köpekleri olduğunu belirtip, "Bizim de köpeğimiz var. Kızım köpeklere nasıl davranılması gerektiğini biliyor. Köpeklerle ilgili bilgisi de var, bu cins köpeklere yaklaşmıyordu ama olay nasıl meydana geldi bilmiyorum. Gerekli tedavi uygulanıyor durumu değerlendirip Cuma günü taburcu edilebilir" diye konuştu. Aliağa 2 No'lu Sağlık Ocağı'nda görevli doktor anne Habibe Seydioğlu da olayı öğrenince hastaneye koştu. Bengü Seydioğlu'na saldıran 'Cango' adlı köpek, Aliağa Belediyesi ekiplerince hayvan barınağında gözetim altına alındı. 10 gün takibi yapılacak köpeğin davranışları kontrol edilecek. - İzmir / Aliağa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Petkim İzmir Bengü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title