Haberler

Belediyesporlu Judocular Ankara’da Coştu

Güncelleme:

Manisa Belediyespor Judo Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Büyük Bir Başarıya İmza Attı.

Manisa belediyespor judo takımı ankara'da gerçekleştirilen iller arası türkiye şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Temsilcimiz 5 Altın, 4 Gümüş ve 10 Bronz madalya kazanarak şampiyonaya damgasını vurdu.

Daha önce elde ettiği başarılarla Manisa'nın gururu olan Manisa Belediyesi Judo Takımı, Ankara'da düzenlenen İller Arası Türkiye Şampiyonası'nda da madalyaları topladı.

Akarsu Spor Salonu'nda 22 ilden 513 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada 19 sporcu ile mücadele eden temsilcimiz, 5 Altın, 4 Gümüş ve 10 Bronz madalya kazanarak elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Şampiyona da Manisa'yı en iyi şekilde temsil eden judocuları kutlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün başarıların devamını diledi.

Sporda sadece futbolu değil, bütün branşlara destek verdiklerini hatırlatan Başkan Ergün, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spora yönlendirmek için yaptığımız çalışmaların karşılığını almaya başladık. Manisa Belediyespor Kulübü olarak futbolda elde edilen başarıyı judo, basketbol ve diğer branşlarda da alıyoruz. Önümüzde ki yıllarda kulübümüzün daha iyi yerlere geleceğine olan inancımız tam" dedi.

Ankara'da Derece Alan Sporcular

Adı-Soyadı Derecesi

1. Naci Düzlük 1.

2. Necati Güven 1.

3. Nurettin Yelboy 1.

4. Tayfun Taş 1.

5. Bekir Arda 1.

6. Seren Dönmez 2.

7. Mert Şişmanlar 2.

8. Muhammet Talha Gül 2.

9. İbrahim Taşdemir 2

10. Ali Aydın Kaya 3.

11. Ömercan Adabay 3.

12. Recep Kılınç 3.

13. Celal Vural 3.

14. Mehmet Gündoğdu 3.

15. Leyla Akaya 3.

16. Ayşe Eryılmaz 3.

17. Hasan Tamtekin 3.

18. Havanur Kaya 3

19. Mert Baldır 3.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title