Haberler

Belediye Başkanı Coşkun, Ziyaret Ettiği Pazar Esnafına Çevre Temizliği Uyarısında Bulundu

Sivas'ın Suşehri İlçesinde Belediye Başkanı Şaban Coşkun Pazaryerlerindeki Esnafları Ziyaret Etti. Başkan Coşkun, Pazar Esnafına Çevre Günü Uyarısında Bulundu.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Belediye Başkanı Şaban Coşkun Pazaryerlerindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Coşkun, Pazar esnafına çevre günü uyarısında bulundu.

Perşembe günleri kurulan pazaryerini gezen belediye Başkanı Şaban Coşkun, pazar esnafı ve halk ile bir süre sohbet etti.

Zabıta görevlileri ile pazar esnafını gezen Belediye Başkanı Şaban Coşkun, pazar esnafına 5 Haziran Dünya Çevre Günü olduğunu hatırlatarak şu şekilde uyarılarda bulundu:

"Bu ilçe hepimizin aslan yattığı yerden belli olur. Siz esnaflardan istediğim sebze meyve vb. artıkları yerlere atıp çevreyi kirletmemenizi bu artıkları bir kasada veya bir katı atık poşetine biriktirmenizi istiyorum. Daha güzel bir ilçe daha temiz bir ilçe için hep beraber olmalıyız el ele vermeliyiz." (SY-İG-SE-Y) 05.06.2008 17:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title