Haberler

Bedensel Engelliler Okçuluk Şampiyonası

Biga Okçuluk Spor Kulübü sporcusu Bülent Korkmaz (37), Aksaray'da düzenlenen Bedensel Engelliler Okçuluk Şampiyonası'nda, Türkiye ikinciliğini kazandı.

Biga Okçuluk Spor Kulübü sporcusu Bülent Korkmaz (37), Aksaray'da düzenlenen Bedensel Engelliler Okçuluk Şampiyonası'nda, Türkiye ikinciliğini kazandı.

Kulüp Başkanı Zühtü Uygun ve antrenör Dinçer Ekiz ile Biga Kaymakamı Fatih Genel'i makamında ziyaret eden Korkmaz, daha önce Denizli'de yapılan Türkiye salon okçuluk şampiyonda, tecrübesizlik nedeniyle başarılı olmadığını söyledi.

Biga Belediyesi'nde hayvan barınağı görevlisi olarak çalıştığını ifade eden Korkmaz, "1,5 yıldır hazırlandığım şampiyonada bu başarıyı elde etmemi, çalışmama borçluyum. 50'ye yakın sporcuyu eleyerek elde ettiğim başarımda, antrenörüm Dinçer Ekiz'e, sponsorum İÇDAŞ A.Ş'ye teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Genel de başarılı sporcunun milli takım kampına gideceğini bildirdi. Genel, şunları kaydetti:

"Hocamız profesyonel, aynı zamanda Türkiye'nin tartışmasız en iyi makaralı okçusudur. 17 kez Türkiye şampiyonudur. Biz okçuluğa başladığımız zaman 2 yıl içinde Türkiye şampiyonu, 4 yıl içinde de dünya şampiyonu çıkaracağız diyorduk. Hocamızı, Kocaeli'den buraya transfer eden Bülend Engin olmak üzere İçdaş ailesine teşekkür ederim. Bülent Korkmaz'ın, profesyonel, dünya standartlarında bir şampiyon olacağına inanıyordum."

Ziyarete, İÇDAŞ Çelikhane Müdürü Eyüp Tan da katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Korkmaz Fatih Genel Türkiye Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title