Haberler

Bayraklı'da Hıdrellez Şenliği

yaz mevsiminin gelişini karşılamak amacıyla düzenlenen hıdrellez şenliği, Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle renkli görüntülere sahne oldu.

yaz mevsiminin gelişini karşılamak amacıyla düzenlenen hıdrellez şenliği, Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle renkli görüntülere sahne oldu.

Doğançay Mahallesi'ndeki etkinlikte yöresel sanatçı Hasan Şahin, türküleriyle geceye renk kattı. Geceye eşi Bahriye Karabağ ile birlikte katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'ya herşeyin layık olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin daha geniş alanlarda yapılacağını kaydetti. Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen hıdrellez şenliğinde konser veren Mersin'in Mut ilçesinde doğup büyümüş Musa Eroğlun'dan sonra en önemli seslerden biri olarak anılan türkücü Hasan Şahin, dinleyenleri mest etti. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı, zaman zaman da halayların çekilip, dansların edildiği gecede etkinliğe katılan yüzlerce vatandaş yaz mevsiminin gelişini doyasıya yaşadı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da vatandaşlarla birlikte dans edip, eğlendi.

BAYRAKLI'YA 2 CEMEVİ DAHA

İlçeye yeni iki daha cemevi yapmak istediğini ve bununla ilgili yer bulma konusunda bir an önce harekete geçilmesini isteyen Başkan Karabağ, mahale muhtarı ve ilgili kişilerin yer bulmasını istedi. Bayraklı'da bir cemevi bulunduğunu hatırlatan Başkan Karabağ, "Merkezde de cemevi yapmak için yer arıyoruz. Cenazesi olanlar Doğançay'a geliyor. Yer bulursak, hemen 2 ay içinde yeni bir cemevi daha açalım. Biliyorum ki, eski Doğançay köyü, yeni Doğançay mahallesi Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve bayrağına sahip çıkan insanların hakim olduğu bir yer. Bu bakımdan sizlerin başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Doğançay'a, herşey layık. Bu bölgeye yapacağımız futbol sahası bittikten sonra artık bu tür etkinliklerin daha büyüğünü ve geniş katılımlısını orada yapacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Hasan Şahin Hıdrellez Bayraklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title