Haberler

Baykal, Homeros Vadisi Rekreasyon Alanı'nı Hizmete Açtı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İzmir'in Bornova ilçesinde Homeros Vadisi Rekreasyon Alanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Baykal, kimilerinin Homeros Vadisi Rekreasyon Alanı projesini bir hayal gibi algıladığını, ancak CHP'li belediyecilik anlayışının uygulanması sonucunda vadinin vatandaşların hizmetine açıldığını belirtti. Homeros Vadisi'nin 5 bin yıllık tarihe dayanan büyük bir doğa zenginliği ve oksijen deposu olduğunu ifade eden Baykal, alanın Bornova ve İzmir'e güzellik katacağını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Homeros Vadisi'ni başka belediyeler gibi rant aracı olarak kullanmadığını vurgulayan Baykal, "Böyle bir alana güzel villalar, apartmanlar, ticari alanlar yapılırdı. Yavaş yavaş burası da metropolün içine benzerdi. Bizim belediyemiz buradan para kazanmayı, çıkar sağlamayı düşünmemiştir. Buradaki güzellik İzmir halkına aittir demiştir. Çünkü onun belediyecilik anlayışı sosyal demokrat CHP'nin belediyecilik anlayışıdır" diye konuştu.

Vadinin açılışını gerçekleştiren Baykal, daha sonra partililer ve vatandaşlarla birlikte alanı gezdi.

(YB-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title